fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-43%

Kallan-avokulmasohva

1.990,00

(sis. alv 24%)

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 1.990,00.

Kallan-avokulmasohva tarjoaa runsaasti istuma- ja loikoilutilaa koko perheelle. Monikäyttöisen sohvan verhoilu on kokonaan irrotettavissa ja pestävissä.

Sohvassa on ylellisen pehmeät istuin- ja selkänojatyynyt, sillä niiden täytteenä on muun muassa hanhen höyheniä ja untuvaa. Sohvaa on saatavilla oikea- tai vasenkätisenä.

Voit maksaa myös erissä!

Tuotetiedot

Kallan-avokulmasohvalla voi nautiskella leffailloista tai vapaapäivistä koko perheen kesken. Sohva on lähes 3 metriä leveä ja siinä on syvä istumasyvyys, 70 cm. Divaaniosa tuo vielä lisää näyttävyyttä ja muhkeutta sohvaan.

Sohva on verhoiltu vaalealla Beatrice 01 -kankaalla, joka on 100% polyesteria. Sohvan verhoilu on kokonaan irrotettavissa ja pestävissä. Myös istuin- ja selkänojatyynyissä on vetoketjulliset, irrotettavat päälliset. Istuin- ja selkänojatyynyissä on ripaus luksusta, sillä niissä on täytteenä muun muassa hanhen höyheniä ja untuvaa.

Sohvaa on saatavilla oikea- tai vasenkätisenä. Sohvan kätisyys katsotaan sohvaa/kuvaa edestäpäin katsoen. Oikeakätisessä sohvassa edestäpäin katsottuna divaaniosa on oikealla ja istuttaessa vasemmalla, vasenkätisessä sohvassa taas divaaniosa on edestäpäin katsottuna vasemmalla ja istuttaessa oikealla.

Hoito-ohjeet:

Poista pölyt viikoittain tekstiilipäällysteisistä huonekaluista pölynimurilla, jossa on huonekaluille tarkoitettu pehmeä tekstiilisuutin.

Imuroi irtolika kevyesti tekstiilisuuttimella. Hellävarainen ja säännöllinen imurointi ehkäisee irtolian ja pölyn pinttymistä kankaan pinnalle.

Älä hankaa kangasta suuttimella, joka voi rikkoa kankaan sidokset. Usein nyppyyntyminen kankaan pinnalle johtuu juuri tästä kankaan hoitamattomuudesta: ulkopuolisen kuidun (kuten torkkupeitteiden tai villasukkien) ja pölyn yhteisvaikutuksesta, joka kiertyy kuidun ympärille ja aiheuttaa pallomaista nyppyyntymistä. Pienet alkaneet nypyt voidaan poistaa esimerkiksi nypynpoistajalla.

Tuotteen mitat

Leveys: 297 cm
Divaanipäädyn syvyys: 231 cm, käsinojapäädyn syvyys: 106 cm
Korkeus: 85 cm
Istumaleveys: 83 cm
Istumasyvyys: 70 cm
Istumakorkeus: 43 cm
Jalan korkeus: 8 cm
Käsinojan korkeus: 68 cm (lattiasta)

Tekniset tiedot

Verhoilumateriaali: Vaalea Beatrice 01 -kangas, 100% polyesteria
Hankauksenkesto: 50 000 Martindalea
Runkomateriaali: Vaneri
Istuintyynyjen täyte: Alin kerros korkealaatuinen, kimmoisa vaahtomuovi, päällimmäinen kerros hanhen höyheniä ja untuvaa
Selkänoja- ja käsinojatyynyjen täyte: Silikonivanupallo, 100% polyester-täyte sekä hanhen höyheniä ja untuvaa
Jalat: Tummanruskeat puujalat
Jousitus: Joustovyö
Pesuohje: Kemiallinen pesu pesulassa, paikalliset tahrat voi poistaa miedolla pesuaineliuoksella ja pyyhkiä kostealla rätillä
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna, jalat irrallaan
Tuotteen toimitus: Toimitetaan kahdessa paketissa
Tuotteen valmistusmaa: Ukraina

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 55 kg
Mitat 200 × 100 × 60 cm

Saatat myös pitää...