fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Kielo-riippukeinu musta

223,50

(sis. alv 24%)

Trendikäs, tyylikäs, musta Kielo-riippukeinu on muotokieleltään pyöreän perinteinen. Keinuun on saatavilla musta pehmuste.

Tuote toimitetaan valmiiksi koottuna ja mukana tulee ripustusköysi, jolla keinun saa kätevästi kattoon roikkumaan.

Tuotetiedot

Tyylikkäässä, mustassa riippukeinussa keinuttelu on nautinnollista niin kirkkaina kesäaamuina kuin hämärtyvinä syysiltoinakin. Musta riippukeinu on helppo yhdistää osaksi monenlaista sisustusta, sillä se rauhoittaa persoonallista sisustusta, mutta toimii väripilkkuna esimerkiksi modernissa, pelkistetyn valkoisessa sisustuksessa.

Riippukeinu on muotokieleltään perinteisen pyöreä, jolloin keinu kutsuu syliinsä viettämään rauhoittavia rentoutumis- ja viihtymishetkiä.

Katosta roikkuva riippukeinu sopii kodin moniin tiloihin, kuten kodin parvekkeelle, mökille tai vaikka olohuoneeseen.

Riippukeinussa on yhtenäinen, muotoon ommeltu pehmuste, joka lisää riippukeinun istumamukavuutta. Pehmusteen päissä on narut, joilla se kiinnitetään keinuun. Pehmuste on kiinteästi verhoiltu eli päällinen ei ole irrotettavissa.

Pehmusteen lisäksi tuote sisältää 3 metriä pitkän ripustusköyden, jolla keinun saa kiinnitettyä kattoon roikkumaan. Keinuun sopivat kiinnityskoukut täytyy ostaa erikseen.

Hoito-ohjeet:

Rottinki on luonnonmateriaali, joka karttaa liian kylmää, kuumaa ja kuivaa ilmaa. Rottinkia voi ajoittain suihkutella suihkupullolla ja kannattaa myös huolehtia, ettei rottinkinen kaluste ole aivan patterin tai takan lähellä. Rottinkia voi myös tarvittaessa imuroida.

Paahtava auringonpaiste kuivattaa rottinkia ja voi jopa muuttaa sen väritystä tai aiheuttaa halkeilua. Rottinkikalusteet sopivat sisä- ja ulkokäyttöön katetulla terassilla tai pihalla, mutta ne eivät kestä jatkuvaa sadetta.

Rottinki kestää hyvin aikaa, kun sitä kohtelee hyvin. Rottinkisilla kalusteilla ei kannata esimerkiksi hyppiä, pomppia tai kiipeillä, sillä punosten liitoskohdat joustavat aina jonkin verran. Myös terävät esineet kannattaa pitää kaukana rottingista, sillä terä voi katkaista punoksen.

Rottinkikalusteille istuttaessa suositellaan rauhallista, rentoa laskeutumista.

Pehmusteelle suositellaan käsinpesua, max. 30 asteessa. Tarvittaessa voi käyttää mietoa pesuainetta.

Tuotteen mitat

Leveys: 95 cm
Syvyys: 54 cm
Korkeus: 109 cm

Tekniset tiedot

Runko: Mustaa rottinkia
Köysi: 3 m pitkä manilaköysi
Pehmuste: Pestävä, suositellaan käsinpesua max. 30 asteessa
Pehmusteen väri: Musta
Painoraja: 95 kg
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan koottuna
Tuotteen valmistusmaa: Indonesia

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa

Saatat myös pitää...