fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-30%

Sofia Max -moottorisänky

Original price was: 1.590,00€.Current price is: 1.113,00€.

(sis. alv 24%)

Sofia Max -moottorisänky on suunniteltu painavammallekin nukkujalle, sillä sängyn painoraja on 150 kg.

Sänky on kiinteästi verhoiltu luonnonvalkoisella Cats Me -kankaalla, sängyn irrotettava ja pestävä osa on verhoiltu valkoisella Roma-kankaalla.

Sofia Max -moottorisängyssä on hyvin hiljainen, saksalainen Okin-moottori.

Saatavuus

Tilaustuote

Tilaustuotteen toimitusaika vahvistetaan asiakkaalle tilauksen jälkeen.

Tuotetiedot

Sofia Max -moottorisänky tarjoaa nukkujalleen ensiluokkaisen nukkumiskokemuksen. Sänky on suunniteltu painavammallekin nukkujalle, sillä sängyn painoraja on 150 kg. Sängyissä yleisohjeena voidaan pitää sitä, että mitä painavampi ihminen, sitä kovempi sänky.

Perinteisen jousiston sijaan Sofia Max -moottorisänky rakentuu havupuurungosta, vaahtomuovista ja älyvaahtomuovista. Sängyssä on 19 cm korkea havupuurunko, jonka päällä on 12 cm korkea vaahtomuovilevy (E30). Vaahtomuovin päällä on vielä 8 cm korkea, kova älyvaahtomuovikerros eli memory foam. Memory foam on lämmön ja painon mukaan muovautuvaa vaahtomuovia. Sofia Max -moottorisängyn kovuus on hard.

Säädettävässä sängyssä optimaalisen nukkuma-asennon löytäminen on vaivatonta, sillä sängyn jalka- ja pääosan nostaminen käy helposti. Sofia Max -moottorisänky voi tuoda helpotusta myös moniin terveydellisiin vaivoihin. Jalkaosaa kohottamalla jalkojen verenkierto paranee, pääosaa kohottamalla hengitys voi helpottua ja kuorsaus vähentyä. Säätösänky saattaa helpottaa myös sänkyyn menemistä ja siitä nousemista.

Sofia Max -moottorisänky on kiinteästi verhoiltu luonnonvalkoisella Cats Me -kankaalla, joka on 100% polyesteria. Sängyn päällimmäisessä, valkoisessa osassa on vetoketju neljällä sivulla eli se on irrotettavissa ja pestävissä 60 asteessa. Sängyn valkoinen osa on verhoiltu Roma-kankaalla, joka on ohuempaa, hengittävämpää stretch-kangasta.

Moottorisänky sopii monenlaiselle nukkujalle, sillä sängyn voi säätää langallisen kaukosäätimen avulla itselleen parhaiten sopivaan asentoon. Älyvaahtomuovin eli memory foamin ansiosta sänky mukautuu ja reagoi kehon lämpöön tuoden nukkujalle rauhallisen yöunen.

Sofia Max -moottorisängyssä on laadukas, hyvin hiljainen, saksalainen Okin-moottori (2x4500N). Käytön jälkeen moottorisänky pitää aina laskea alas eli lepotilaan, se säästää sänkyä ja pidentää sen käyttöikää.

Kannattaa huomioida se, että makuuhuoneen lämpötila voi vaikuttaa sängyn pintapehmusteen kimmoisuuteen. Myös se kannattaa muistaa, että voi kestää parista päivästä pariin viikkoon ennen kuin nukkujan vartalo tottuu kehon lämpöön reagoivaan älyvaahtomuoviin. Totutteleminen on yksilöllistä, joten vartalolle täytyy antaa riittävästi aikaa tottua.

Älyvaahtomuovista valmistettu patja tarvitsee aina kaverikseen samasta materiaalista valmistetun petauspatjan, koska älyvaahtomuovi reagoi kehon lämpöön. Suosittelemme Sofia Max -moottorisängyn kanssa Sofia -petauspatjaa, jonka kovuus on hard. Tuotekuvissa näkyvä petauspatja myydään erikseen.

Hintaan sisältyvät moottorisänky ja valkolakatut samppanjajalat, jotka on valmistettu saarnesta ja niissä on kromiset yksityiskohdat. Jalkojen korkeus on 20 cm. Sänkyä on saatavana koossa 200 cm x  90 cm.

Sängyn moottorin takuu on 2 vuotta, runkotakuu 5 vuotta ja mekanismitakuu 5 vuotta. Painumattomuustakuu 5 vuotta, joka kattaa virheet ja muutokset, jotka aiheuttavat älyvaahtomuovin yli 2 cm pysyvän/havaittavan painauman normaalissa käytössä.

Painoraja normaalissa käytössä 150 kg. Sofia Max -moottorisänky valmistetaan Virossa.

Tuotteen mitat

Pituus: 200 cm
Leveys: 90 cm
Korkeus: 65 cm
Jalan korkeus: 20 cm

Tekniset tiedot

Sängyn väri: Luonnonvalkoinen ja valkoinen
Sängyn verhoilumateriaali: Pörröinen, 100% polyesteria oleva Cats Me -kangas ja stretch-tyyppinen Roma-kangas
Sängyn kovuus: Hard
Sängyn jalat: Valkolakattu saarnijalka kromisin yksityiskohdin
Sängyn moottori: Saksassa valmistettu Okin-moottori
Painoraja normaalissa käytössä: 150 kg
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Takuut

Moottorin takuu: 2 vuotta
Painumattomuustakuu: 5 vuotta
Runkotakuu: 5 vuotta
Mekanismitakuu: 5 vuotta

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 72 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 90 × 43 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...