fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-30%

Nature Sleep -jenkkisänky (sis. petari) 140-180 cm

1.886,502.373,00

(sis. alv 24%)

Nature Sleep -jenkkisänky on valmistettu luonnollisista, hengittävistä materiaaleista, kuten luonnonlateksista, villasta ja puuvillasta.

Luonnonmukaisten materiaalien ansiosta uni on miellyttävää, laadukasta, hyvää ja syvää.

Tilaustuotteen arvioitu toimitusaika on 5-6 viikkoa.

Tuotetiedot

Niemi Design Nature Sleep -sängyt tuovat luonnonmukaista pehmeyttä ja hyvinvointia makuuhuoneeseen.

Varsinkin makuuhuoneessa on tärkeää panostaa luonnollisiin, hengittäviin materiaaleihin. Vietämme kolmanneksen elämästämme sängyssä, joten patjan materiaali on merkittävä osa terveellisiä elämäntapoja. Nukkuminen laadukkaissa luonnonmateriaaleissa on yksinkertainen keino vähentää ympäristöstä saatavaa kemikaalikuormaa.

Laadukkaat luonnonmateriaalit yhdessä ammattitaitoisten tekijöiden käsissä saavat aikaan parhaat unikokemukset. Nature Sleep -malliston sängyt on valmistettu lepäämistä, rentoutumista ja latautumista varten, joten anna itsellesi hyvä uni Nature Sleep -sängyissä!

Nature Sleep jenkkisänky valmistetaan kestävistä, ekologisista materiaaleista, kuten luonnon lateksista, villasta ja puuvillasta. Luonnonmukaisten materiaalien ansiosta uni on miellyttävää, laadukasta, hyvää ja syvää.

Nature Sleep jenkkisänkyyn kuuluu alarunko, välipatja ja petauspatja. Sänkykokonaisuuden kruunaa valkolakatut samppanjajalat, jotka on valmistettu saarnesta ja niissä on kromiset yksityiskohdat. Jalkoja saa kahdessa korkeudessa: 12 cm ja 20 cm. Jenkkisängystä on saatavilla koot: 140x200cm, 160x200cm ja 180x200cm.

Sängyn alarunko rakentuu 22 cm korkeasta havupuu- ja vanerirungosta. Sängyn alarunko ja välipatja on verhoiltu beigellä Ranch-kankaalla, joka on 100% kierrätettyä puuvillaa. Kangas on puuvillavanutettu, jolloin tikatut yksityiskohdat tulevat kauniisti esiin. Välipatjan nukkuma-alueella on joustava, valkoinen stretch-kangas, joka on myös 100% puuvillaa.

Sängyssä on yhtenäinen välipatja. Välipatjan pinnoissa on 750g/m² puuvillaa ja 250g/m² villaa levyinä. Välipatjassa on eri puolet vuodenaikoja ajatellen. Talvella patjan lämpimämpi puoli, villa, pitää nukkujan sopivan lämpöisenä, kesähelteillä puuvilla puolestaan tekee nukkumisesta viileämpää.

Jousiston molemmin puolin on 5 cm korkeat luonnon lateksilevyt, jotka tuovat lisämukavuutta nukkumiseen. Lateksi on luonnonmateriaali, joka pitää hyvin muotonsa ja kimmoisuutensa. Lisäksi lateksi on luontaisesti antibakteerinen, hygieeninen materiaali. Välipatjassa on noin 13 cm korkea, nukkujan vartaloa optimaalisesti eri kohdista myötäilevä 5-vyöhykkeinen pussijousisto, josta on valittavissa kolme kovuutta: soft, medium ja hard. Jousen langan vahvuudet ovat: soft (1,65/1,8), medium (1,8/2,0) ja hard (2,0/2,1). Jousia on yhtä neliötä kohden 245. Jokainen jousi on yksittäispakattu, jolloin ne toimivat itsenäisesti.

Petauspatja on valmistettu 5 cm korkeasta luonnon lateksilevystä, päällinen 100% puuvilla/stretch-kangasta. Petauspatjan päällisen pesuohjeeksi suositellaan kemiallista pesua.

Välipatjaa ja petauspatjaa kannattaa tuulettaa säännöllisesti. Jos patjat vie ulos pakkasella, niin niitä ei saa taittaa.

Jenkkisängyn runkotakuu 5 vuotta, jousiston katkeamattomuustakuu 10 vuotta.

Tilaustuotteen arvioitu toimitusaika on 5-6 viikkoa.

Nature Sleep -jenkkisänky valmistetaan Virossa. Tuotekuvissa näkyvä Nature Sleep -sängynpääty myydään erikseen.

Tuotteen mitat

Pituus: 200 cm
Leveys: 140/160/180 cm
Kokonaiskorkeus: 80 cm (20 cm korkean jalan kanssa), 72 cm (12 cm korkean jalan kanssa)
Jalan korkeus: 12 cm tai 20 cm

Tekniset tiedot

Sängyn väri: Beige
Sängyn rungon ja välipatjan verhoilumateriaali: Beige Ranch-kangas, joka on 100% kierrätettyä puuvillaa
Sängyn välipatjan nukkuma-alueen verhoilumateriaali: Valkoinen, joustava stretch-kangas, joka on 100% puuvillaa
Sängyn kovuus: Soft, medium ja hard
Sängyn jalat: Valkolakattu saarnijalka kromisin yksityiskohdin
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Takuut

10 vuoden takuu jousistolle, joka koskee jousiston katkeamista, murtumista ja irtoamista liitoksistaan.
Runkotakuu on 5 vuotta.

Painorajat

140 cm leveä sänky 120 kg
160 cm leveä sänky 240 kg
180 cm leveä sänky 240 kg

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa

Saatat myös pitää...