fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-30%

Sofia-moottorisänky 80-90 cm

1.049,00

(sis. alv 24%)

Sofia-moottorisängyllä saat yksilöllisiä asentoja, ensiluokkaista ergonomiaa ja rauhalliset yöunet.

Moottorisängyn rakenne koostuu havupuurungosta, vaahtomuovilevystä sekä viskoelastisesta vaahtomuovikerroksesta.

Sofiamoottorisängyn kovuus on medium ja se on verhoiltu tyylikkäällä Fame-kankaalla.

Saatavilla kaksi eri kokoa.  

Tuotetunnus (SKU): Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotetiedot

Sofia-moottorisängyllä saat ensiluokkaista ergonomiaa ja rauhalliset, jopa hotellitasoiset yöunet.

Perinteisen jousiston sijaan moottorisänky rakentuu havupuurungosta ja vaahtomuovista sekä viskoelastisesta pehmusteesta.

Sänky rakentuu kolmesta osasta: 19 cm korkeasta havupuurungosta, jonka päällä on 12 cm korkea vaahtomuovilevy (E30). Vaahtomuovin päällä on vielä 8 cm korkea keskikova, viskoelastinen vaahtomuovikerros eli memory foam. Memory foam on lämmön ja painon mukaan muovautuvaa vaahtomuovia.

Sofia-moottorisänky on verhoiltu harmaalla Fame-kankaalla, joka on 100% polyesteria. Patjan valkoisessa osassa on vetoketju neljällä sivulla eli se on irrotettavissa ja pestävissä 60 asteessa.

Patjassa on kevyt tikkaus ja se on verhoiltu valkoisella Roma-kankaalla, joka on ohuempaa, hengittävämpää stretch-kangasta.

Moottorisänky sopii monenlaiselle nukkujalle, sillä sängyn voi säätää langallisen kaukosäätimen avulla itselleen parhaiten sopivaan asentoon. Memory foamin ansiosta sänky mukautuu ja reagoi kehon lämpöön tuoden nukkujalle rauhallisen yöunen.

Sofia-moottorisängyssä on laadukas, hyvin hiljainen, saksalainen Okin-moottori (2x4500N). Käytön jälkeen moottorisänky kannattaa aina laskea alas eli lepotilaan, se säästää sänkyä ja pidentää sen käyttöikää.

Kannattaa huomioida se, että makuuhuoneen lämpötila voi vaikuttaa viskoelastisuuden kimmoisuuteen. Myös se kannattaa muistaa, että voi kestää parista päivästä pariin viikkoon ennen kuin nukkujan vartalo tottuu kehon lämpöön reagoivaan viskoelastiseen materiaaliin. Totutteleminen on yksilöllistä, joten vartalolle täytyy antaa riittävästi aikaa tottua.

Viskoelastinen patja tarvitsee aina kaverikseen viskoelastisen petauspatjan, koska viskoelastinen materiaali reagoi kehon lämpöön. Suosittelemme Sofia-moottorisängyn kanssa Sofia Ergo -petauspatjoja.

Hintaan sisältyvät moottorisänky ja jalat. Saatavana koot 80/90 cm. Kuvissa näkyvä Sofia Ergo -petauspatja myydään erikseen.

Sängyn moottorin takuu on 2 vuotta, runkotakuu 5 vuotta ja mekanismitakuu 5 vuotta. Painumattomuustakuu 5 vuotta, joka kattaa virheet ja muutokset, jotka aiheuttavat viskomateriaalin yli 2 cm pysyvän/havaittavan painauman normaalissa käytössä.

Painoraja normaalissa käytössä 120 kg.

Tuotteen mitat

Pituus: 200 cm
Leveys: 80/90 cm
Korkeus: 40 cm + 20 cm jalat

Tekniset tiedot

Sängyn väri: Harmaa ja valkoinen
Sängyn verhoilumateriaali: Fame
Sängyn kovuus: Medium
Sängyn moottori: Saksassa valmistettu Okin-moottori
Painoraja normaalissa käytössä: 120 kg
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Takuut

Moottorin takuu: 2 vuotta
Painumattomuustakuu: 5 vuotta
Runkotakuu: 5 vuotta
Mekanismitakuu: 5 vuotta

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 51 kg (kilogramma)
Mitat 200 × 90 × 40 cm (senttimetri)
Leveys

80cm, 90cm

Saatat myös pitää...