fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Viggo Lounge -lattiatyyny

Original price was: 195,00€.Current price is: 146,00€.

(sis. alv 24%)

Viggo Lounge -lattiatyyny sopii rentoon, lokoisaan kesätunnelmaan. Lattiatyyny sopii käytettäväksi sisä- ja ulkotiloissa, sillä tyynyssä on säänkestävä kangas.

Saatavilla maanläheisissä väreissä: kahvi, hiekka ja savi. Tutustu myös samaan sarjaan kuuluvaan Viggo Lounge -säkkituoliin.

Tuotetiedot

Viggo Lounge -lattiatyyny sopii hyvin Viggo Lounge -säkkituolin pariksi. Lattiatyynyllä jalat saavat levätä rennosti, mutta lattiatyyny toimii myös tarvittaessa lisäistuimena.

Viggo Lounge -lattiatyyny tuo sisustukseen pehmeyttä, kodikkuutta ja lämpöä. Lattiatyyny sopii sisä- ja ulkotiloihin, sillä tyynyssä on säänkestävä kangas.

Lattiatyynyssä on vettä hylkivä Nevo-kangas, joka on 100% polyesteria. Kankaassa on PVC-pinnoite, joka tekee siitä vedenpitävän. Nevo-kangas ei ime vettä sisäänsä ja kangas kestää kovaakin kulutusta. Kankaan hankauksenkesto on 100 000 Martindalea.

Viggo Lounge -lattiatyynyn täytemateriaalina on 90 litraa styrox-rakeita, jotka ovat erillisessä sisäpussissa. Lattiatyynyyn on ommeltu vetoketju sekä tarrat, joten tyynyn täytteen määrää voi halutessaan lisätä tai vähentää. Kestävä päällinen on irrotettavissa, pestävissä ja vaihdettavissa.

Viggo Lounge -lattiatyynyä on saatavilla maanläheisissä väreissä: kahvi, hiekka ja savi. Myös Viggo Lounge -säkkituolia on saatavilla samoissa väreissä.

Tuotteen mitat

Leveys: 80 cm
Syvyys: 55 cm
Korkeus: 20 cm
Paino: 2 kg

Tekniset tiedot

Kangas: Vettä hylkivä Nevo-kangas, 100% polyesteria, pesuohjeeksi suositellaan vesipesua 40 asteessa
Hankauksenkesto: 100 000 Martindalea
Täyte: 90 litraa styrox-rakeita
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan koottuna
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Kahvi, Hiekka, Savi

Saatat myös pitää...