fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Viggo Lounge -säkkituoli

Original price was: 298,00€.Current price is: 223,50€.

(sis. alv 24%)

Viggo Lounge -säkkituoli henkii rennon lokoisaa tunnelmaa. Kun yhdistää useamman säkkituolin, saa parvekkeelle, patiolle tai puutarhaan viihtyisän kesäkeitaan.

Saatavilla maanläheisissä väreissä: kahvi, hiekka ja savi. Tutustu myös samaan sarjaan kuuluvaan Viggo Lounge -lattiatyynyyn.

Tuotetiedot

Viggo Lounge -säkkituoli on muhkea, mutta muodoiltaan selkeälinjainen säkkituoli, joka mukautuu sopivaan muotoon istujan asennon mukaan. Viggo Lounge -säkkituoli houkuttelee rentoutumaan kodin sisä- ja ulkotiloissa, sillä säkkituolissa on säänkestävä kangas.

Viggo Lounge henkii rennon lokoisaa tunnelmaa. Kun yhdistää useamman säkkituolin, saa parvekkeelle, patiolle tai puutarhaan viihtyisän kesäkeitaan. Säkkituolissa voi nauttia auringonpaisteesta, torkkua, lukea lempikirjaa tai ihan vaan olla.

Säkkituolissa on vettä hylkivä Nevo-kangas, joka on 100% polyesteria. Kankaassa on PVC-pinnoite, joka tekee siitä vedenpitävän. Nevo-kangas ei ime vettä sisäänsä ja kangas kestää kovaakin kulutusta. Kankaan hankauksenkesto on 100 000 Martindalea.

Säkkituolissa on täytemateriaalina 250 litraa styrox-rakeita, jotka ovat erillisessä sisäpussissa. Tuolin pohjaan on ommeltu vetoketju sekä tarrat, tuolin täytteen määrää voi halutessaan lisätä tai vähentää. Kestävä päällinen on irrotettavissa, pestävissä ja vaihdettavissa.

Viggo Lounge -säkkituolia on saatavilla maanläheisissä väreissä: kahvi, savi tai hiekka.

Yhdistä Viggo Lounge -säkkituolin kanssa samaan sarjaan kuuluva Viggo Lounge -lattiatyyny, jota on saatavilla samoissa väreissä.

Tuotteen mitat

Leveys: 80 cm
Syvyys: 100 cm
Korkeus: 126 cm
Paino: 4,5 kg

Tekniset tiedot

Kangas: Vettä hylkivä Nevo-kangas, 100% polyesteria, pesuohjeeksi suositellaan vesipesua 40 asteessa
Hankauksenkesto: 100 000 Martindalea
Täyte: 250 litraa styrox-rakeita
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan koottuna
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Kahvi, Hiekka, Savi

Saatat myös pitää...