fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Aarni-penkki

Original price was: 698,00€.Current price is: 523,50€.

(sis. alv 24%)

Aarni-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen kanssa. Mallisto koostuu ruokapöydästä, penkistä ja sohvapöydästä.

Sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen

Aarni-penkissä on selkeät, yksinkertaiset linjat, joten se sopii istumisen lisäksi myös vaikka säilytystasoksi.

Aarni on pala villiä luontoa, peruskalliota, aitoutta ja kauneutta.

Saatavuus

Tilaustuote

Tilaustuotteen toimitusaika vahvistetaan asiakkaalle tilauksen jälkeen.

Tuotetiedot

Aarni-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiaisen kanssa. Suunnittelun lähtökohtana on ollut luoda näyttävä lankkupöytä ja sitä täydentävät tuotteet, jotka kestävät aikaa ja sopivat moneen käyttötarkoitukseen.

Aarni-mallistoon kuuluu saarnesta valmistetut ruokapöytä, ruokapöydän penkki ja sohvapöytä. Malliston näyttävänä piirteenä on pöydissä oleva kolmijalkainen versio perinteisistä pukkijaloista.

– Mallistossa yhdistyvät minulle rakkaat teemat; puumuotoilu, selkeälinjaisuus, vähäeleisyys ja aitous, Nousiainen kertoo.

Penkki on kätevä ratkaisu juuri silloin, kun esimerkiksi keittiön tehoneliöt on hyödynnettävä tehokkaasti. Penkissä on selkeät, yksinkertaiset linjat, joten se sopii istumisen lisäksi myös vaikka säilytystasoksi.

Saarnen ominaispiirteisiin kuuluu vivahteikkuus ja koristeellisuus. Aidon puun kuviointi ja eläväinen väri tekevät jokaisesta kalusteesta yksilöllisen, uniikin tuotteen.

Saarni on valikoitunut kalusteiden valmistusmateriaaliksi sen näyttävyyden, lujuuden ja hyvän kulutuksen keston vuoksi. Saarni ei ole säänkestävä, joten sitä suositellaan käytettäväksi vain sisätiloissa.

– Saarnessa on upea, uniikki puunsyykuviointi. Sävy on silmiä hivelevän kaunis ja suorastaan kutsuu koskettamaan, Nousiainen kuvailee.

Nousiaiselle tärkeää on restoratiivinen suunnittelu, joka tarkoittaa kaikki aistit huomioon ottavaa, hyvinvointiin panostavaa suunnittelua, jossa luonto liitetään kiinteäksi osaksi suunnittelua. Tällaisella herkällä suunnittelulla edistetään ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä.

– Aarni-mallistossa se näkyy etenkin aitona luonnonmateriaalina, jolla on puun tuntu, tuoksu ja monet muut positiiviset ominaisuudet. Oikein pidettynä massiivipuu kestää isältä pojalle ja parhaimmillaan vain kaunistuu ikääntyessään. Luontoyhteyttä on haluttu korostaa myös kalustesarjan nimessä Aarni, joka on syntynyt käytetystä materiaalista, saarni.

Aarni-penkin kanssa sopii hyvin yhteen Aarni-ruokapöytä, mutta penkkiin on helppo yhdistellä myös muita kuuden hengen ruokapöytiä.

Aarni-penkki valmistetaan Virossa. Kaikki Aarni-malliston tuotteet on käsitelty öljyvahalla, jolloin puun pinta säilyy joustavana ja hengittävänä.

Tilaustuotteen arvioitu toimitusaika on 5-6 viikkoa.

Tuotteen mitat

Leveys: 180 cm
Syvyys: 37 cm
Korkeus: 45 cm
Penkin istuinosan paksuus: 4 cm

Tekniset tiedot

Runkomateriaali: Saarni
Pintakäsittely: Öljyvaha
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan osina, penkin istuinosa ja jalat irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Suunnittelija

Marjut Nousiainen, sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija

Valmistunut Estonian Academy of Arts -koulusta vuonna 2011, pääaineenaan sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu.
Valmistunut Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta vuonna 2009, pääaineenaan kaluste- ja sisustussuunnittelu.
Palkittu muun muassa vuonna 2009 Baltic Modo Design Competition -kilpailun ensimmäisellä sijalla.
Suhtautuu intohimoisesti luontoon, puumuotoiluun, joogaan ja käsitöihin.
Nousiaisen suunnittelemia sisustuskohteita löytyy niin Lempäälästä, Helsingistä, Tartosta kuin Tallinnastakin.
Nousiaisen suunnittelemia kalusteita puolestaan löytyy sekä suomalaisten että virolaisten yritysten valikoimasta.
Perustanut oman restoratiivisen ympäristön suunnitteluun erikoistuneen suunnittelutoimiston, Design Studio Marjut Nousiainen.
Restoratiivinen tarkoittaa kaikki aistit huomioon ottavaa, käyttäjälähtöistä suunnittelua, jossa luonto liitetään kiinteäksi osaksi suunnittelua.
Tekee laajasti suunnittelualan töitä, kuten julkisten ja yksityisten tilojen kokonaisvaltaista sisustusarkkitehtisuunnittelua, kalustemuotoilua sekä kuosisuunnittelua.

Sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 26 kg (kilogramma)
Mitat 181 × 39 × 10 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...