fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Eelis-tuoli

238,00265,00

(sis. alv 24%)

Eelis-tuoli on elegantin pelkistetty, ja juuri sen takia se on oiva pari esimerkiksi Aarni-ruokapöydän kanssa.

Eelis-tuolin verhoilu on irrotettavissa. Miellyttävän pehmeä kangasverhoilu tuo lämpöä ruokailutilan sisustukseen. Tuolissa on tukevat saarnijalat, jotka on käsitelty öljyvahalla.

Voit maksaa myös erissä!

Tuotetiedot

Eelis-tuoli on elegantin pelkistetty, mutta käytännöllisyytensä ansiosta se palvelee monenlaisissa käyttötarkoituksissa. Eelis-tuoli sopii hyvin monen tyylisen ruokapöydän ääreen, siron muotonsa ansiosta useampikin tuoli mahtuu vierekkäin.

Tuolissa on tukevat saarnijalat, jotka on käsitelty öljyvahalla. Käsittely takaa sen, että puun pinta säilyy joustavana ja hengittävänä. Miellyttävän pehmeä kangasverhoilu tuo lämpöä ruokailutilan sisustukseen. Tuolin istuin on pehmustettu korkealaatuisella vaahtomuovilla.

Eelis-tuolissa on irrotettava verhoilu, joka on pestävissä. Tuolia on saatavilla seitsemässä harmonisessa värissä: beige, vaaleanharmaa, tummanharmaa, kerma, vaaleanruskea, harmaa ja valkoharmaa.

Beigen (Carabella 001), vaaleanharmaan (Carabella 002) ja tummanharmaan (Carabella 003) värinen tuoli on verhoiltu laadukkaalla Carabella-kankaalla. Kangas täyttää EN 1021-1 SL2-paloluokituksen eli kodin sisustuskankailta vaadittavan paloturvallisuusluokituksen.

Kerman (Diamonds 012), vaaleanruskean (Diamonds 289), harmaan (Diamonds 392) ja valkoharmaan (Diamonds 531) värinen tuoli on verhoiltu Lauritzonin kestävällä Easycare Diamonds-kankaalla, joka 46% akryylia, 44% polyesteria ja 10% puuvillaa. Hankauksenkesto on 40 000 Martindalea. Tuote- ja miljöökuvissa näkyvä Eelis-tuoli on verhoiltu vaaleanruskealla Diamonds 289-kankaalla.

Tuoli toimitetaan valmiiksi kasattuna ja se valmistetaan Virossa. Tilaustuotteen arvioitu toimitusaika on 4-6 viikkoa.

Yhdistä Eelis-tuoli esimerkiksi selkeälinjaisen, mutta vähäeleisen Aarni-ruokapöydän kanssa. Tuotteet täydentävät toisiaan, jolloin lopputulos on viimeistelty yksityiskohtia myöten.

Tuotteen mitat

Leveys: 44 cm
Syvyys: 57 cm
Korkeus: 87 cm
Istumaleveys: 44 cm
Istumasyvyys: 40 cm
Istumakorkeus: 48 cm

Tekniset tiedot

Beigen (Carabella 001), vaaleanharmaan (Carabella 002) ja tummanharmaan (Carabella 003) värinen tuoli

Verhoilumateriaali: Carabella-kangas
Verhoilu: Irrotettavissa ja pestävissä
Paloluokitus: Kangas täyttää EN 1021-1 SL2-paloluokituksen eli kodin sisustuskankailta vaadittavan paloturvallisuusluokituksen

Kerman (Diamonds 012), vaaleanruskean (Diamonds 289), harmaan (Diamonds 392) ja valkoharmaan (Diamonds 531) värinen tuoli

Verhoilumateriaali: Lauritzonin Easycare Diamonds-kangas, joka 46% akryylia, 44% polyesteria ja 10% puuvillaa
Verhoilu: Irrotettavissa ja pestävissä
Pesuohjeet: Vain kevyt linkous, erittäin hieno vesipesu 30 asteessa, kemiallinen pesu pesulassa
Paloluokitus: Kangas täyttää EN 1021-1 SL2-paloluokituksen eli kodin sisustuskankailta vaadittavan paloturvallisuusluokituksen
Hankauksenkesto: 40 000 Martindalea

Jalat: Öljyvahattu saarni
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 14 kg
Mitat 98 × 75 × 45 cm

Saatat myös pitää...