fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Niemi-rahi iso

360,00367,50

(sis. alv 24%)

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 480,00.

125-juhlavuotemme kunniaksi sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen on luonut yhteistyössä Niemi Designin kanssa kaarevan, laaksomaisen Niemi-malliston.

Mallistoon kuuluu 2- ja 3-istuttava sohva, kaksi eri kokoista rahia sekä nojatuoli.

Kaikki malliston tuotteet valmistetaan omalla sohvatehtaallamme Virossa.

Voit maksaa myös erissä!

Tuotetiedot

Niemen Tehtaat Oy täyttää tänä vuonna 125 vuotta.

Juhlavuotemme kunniaksi sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen on luonut yhteistyössä Niemi Designin kanssa malliston, joka koostuu oman sohvatehtaamme Niemi Sofan valmistamista huonekaluista.

Kunnioituksesta 125-juhlavuotta kohtaan Nousiainen antoi suunnittelemalleen rennolle, mutta kevyelle, 3-istuttavalle sohvalle sen ansaitseman nimen. Niemi.

Niemi-mallistoon kuuluu lisäksi 2-istuttava sohva, nojatuoli ja kaksi eri kokoista rahia. Nousiaisen mukaan Niemi soveltuu hyvin eri mittoihin ja toimii niin tuolina kuin eri kokoisina sohvinakin.

Nousiaisen mukaan Niemeen sopii monenlainen sävy ja tekstiili. Juuri siksi se on helppo kuvitella erilaisiin ympäristöihin ja sisustukseen sopivaksi.

– Mallistoon suunnitellut rahit lisäävät käyttömukavuutta entisestään, Nousiainen painottaa.

Kiinteästi verhoiltua rahia on saatavilla seitsemässä harmonisessa verhoilukankaassa: valkoinen, tummansininen, savi, tummanruskea, vaaleanharmaa, harmaa ja tummanharmaa. Verhoilukankaista valkoinen (Idols 215) , savi (Idols 220), vaaleanharmaa (Idols 861) ja tummanharmaa (Idols 218) ovat Lauritzonin Idols-kankaita.

Idols-kankaassa on 53% akryylia, 23% polyesteria, 13% puuvillaa ja 11% villaa. Kankaan hankauksenkesto on 50 000 Martindalea.

Idols on helppohoitoinen ja kauniin eläväpintainen bukleekangas vaativaankin käyttöön. Lisäksi se on helppohoitoinen ja vesipestävä easycare-verhoilukangas. Pesuohjeeksi suositellaan hienoa 40 asteen vesipesua, vain kevyt linkous, tai kemiallinen pesu pesulassa (tetrakloriidi hieno).

Verhoilukankaista tummansininen (Stella 53 Midgnight), tummanruskea (Stella 74 Tabacco) ja harmaa (Stella 39 Discreet grey) ovat Nevotexin Stella-kankaita. Stella-kangas on 100% polyesteria. Kankaan hankauksenkesto on 80 000 Martindalea. Stella-kangas muistuttaa ulkonäöltään villakangasta. Pesuohjeeksi Stella-kankaalle suositellaan kemiallista pesua tetrakloriidi tai 60 asteen vesipesua.

Kalustemuotoilija Marjut Nousiaiselle tärkeää on restoratiivinen suunnittelu, joka tarkoittaa kaikki aistit huomioon ottavaa, hyvinvointiin panostavaa suunnittelua, jossa luonto liitetään kiinteäksi osaksi suunnittelua. Tällaisella herkällä suunnittelulla edistetään ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä.

– Rahin jalat ovat massiivipuuta ja tuovat kaarevan, orgaanisen muotokielen kanssa luonnonelementtejä osaksi designia.

125-juhlavuosi herättää Nousiaisessa kunnioitusta ja arvostusta pitkiä perinteitä ja tehtyä työtä kohtaan.

– On ilo ja kunnia olla osa Niemi Designin tarinaa ja juhlavuotta, Nousiainen toteaa kiitollisena.

Niemi-rahi valmistetaan omalla sohvatehtaallamme Virossa.

Hoito-ohjeet:

Poista pölyt viikoittain tekstiilipäällysteisistä huonekaluista pölynimurilla, jossa on huonekaluille tarkoitettu pehmeä tekstiilisuutin.

Imuroi irtolika kevyesti tekstiilisuuttimella. Hellävarainen ja säännöllinen imurointi ehkäisee irtolian ja pölyn pinttymistä kankaan pinnalle.

Älä hankaa kangasta suuttimella, joka voi rikkoa kankaan sidokset. Usein nyppyyntyminen kankaan pinnalle johtuu juuri tästä kankaan hoitamattomuudesta: ulkopuolisen kuidun (kuten torkkupeitteiden tai villasukkien) ja pölyn yhteisvaikutuksesta, joka kiertyy kuidun ympärille ja aiheuttaa pallomaista nyppyyntymistä. Pienet alkaneet nypyt voidaan poistaa esimerkiksi nypynpoistajalla.

Tuotteen mitat

Leveys: 72 cm
Syvyys: 55 cm
Korkeus: 45 cm
Jalan korkeus: 19 cm

Tekniset tiedot

Runko: Koivuvaneria ja korkeakimmoinen, palosuojattu HR-35-vaahtomuovi
Verhoilu Idols-kangas: 53% akryylia, 23% polyesteria, 13% puuvillaa ja 11% villaa
Idols-kankaan hankauksenkesto: 50 000 Martindalea
Verhoilu Stella-kangas: 100% polyesteria
Stella-kankaan hankauksenkesto: 80 000 Martindalea
Jalat: Koivua
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan valmiiksi koottuna, jalat irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 15 kg
Mitat 72 × 55 × 45 cm
Väri

Valkoinen Idols 215 -kangas, Tummansininen Stella 53 -kangas, Savi Idols 220 -kangas, Tummanruskea Stella 74 -kangas, Vaaleanharmaa Idols 861 -kangas, Harmaa Stella 39 -kangas, Tummanharmaa Idols 218 -kangas

Saatat myös pitää...