fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Osat-designriippuvalaisin

159,00

(sis. alv 24%)

Matti Syrjälän Osat-designriippuvalaisin koostuu kahdesta osasta, kuvusta ja kannasta.

Syrjälän Sessakille muotoilema designriippuvalaisin sopii hyvin sisustamaan niin koteja kuin julkitilojakin.

Osat-designriippuvalaisinta on saatavilla mustana ja valkoisena. Valaisimen arvioitu toimitusaika on noin 4-7 arkipäivää.

Matti Syrjälä on suunnitellut Kaksi-designriippuvalaisimen. Kaksi-designriippuvalaisin sopii yhtä hyvin kotiin kuin julkiseen tilaankin.

Tuotetiedot

Matti Syrjälän suunnittelema Osat-designriippuvalaisin on muotoilultaan hyvin pelkistetty ja ajaton, jolloin se sopii sisustamaan niin koteja kuin julkitilojakin.

Kuten valaisimen nimestä voi päätellä, se koostuu kahdesta osasta, kuvusta ja kannasta. Valaisin valmistetaan metallista ja sitä on saatavilla mustana tai valkoisena. Koska valaisimen kuvun ja kannan saa irti, voi eri värisiä osia yhdistellä keskenään. Näin valaisimesta saa raikkaan mustavalkoisen kokonaisuuden.

Valaisin on helppo ripustaa koukkukiinnitykseen ja kytkeä valaisinpistotulpalla kattopistorasiaan. Valaisimessa on pituussäädettävä 2 metriä pitkä virtajohto, jolla valaisimen saa juuri haluamalleen korkeudelle.

Osat-designriippuvalaisimen koko valmistus tapahtuu Suomessa. Tuotteella on Avainlippu-merkki sekä Design from Finland -merkki, joka kertoo suomalaisesta, korkealuokkaisesta muotoiluosaamisesta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Tuotteen mitat

Korkeus: 28,5 cm
Halkaisija: 34 cm
Katosta max.: 228,5 cm
Johdon pituus: 2 m

Tekniset tiedot

Valonlähde sisältyy: Ei
Rungon väri: Valkoinen tai musta
Johdon väri: Valkoinen tai musta tekstiilijohto
Koukkukiinnitys: Kyllä
Valaisinpistotulppa sis.: Kyllä
Rungon materiaali: Metallia
Teho: Max. 60W
Kanta: E27
IP luokka: IP20
Jännite: 230V ~50/60Hz
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan osina

Kasausohjeet

Osat_designriippuvalaisin_ohjekirja

Suunnittelija

Matti Syrjälä, muotoilija ja valaisinsuunnittelija

Valaisinsuunnittelija Matti Syrjälä on aaltoilevan säteilyn mestari. Muotoilullaan hän ohjailee valoa tarkasti niin kodeissa kuin konttoreissakin.

– Minusta valaisimen suunnittelu lähtee valosta. Mietin, millaista valoa valaisin tuottaa ja mihin valo suuntautuu valaisimesta. Tärkeää on myös se, ettei valaisimen valonlähde häikäise eivätkä pinnan luminanssit kasva liian isoiksi, kertoo Syrjälä.

Syrjälän uusimmat Sessakille muotoilemat valaisimet ovat riippuvalaisimet Länsi ja Kaksi. Valaisimet ovat ajattomalla muotoilullaan ekologisia ja helposti sijoitettavissa erilaisiin sisustustyyleihin ja kodin eri tiloihin.

Oman kodin valosuunnitteluun Syrjälä antaa neuvoksi yksinkertaisen nyrkkisäännön.

– Valaistuksen himmentäminen! Yleisvalaistusta himmentämällä valaistuksen saa mukautumaan erilaisiin toimintoihin, sillä valoa pitää olla riittävästi, ettei joudu siristelemään silmiään. Lisäksi tarvitaan erilaisia pöytä- ja lattiavalaisimia, joilla saadaan luotua erilaisia tunnelmia.

Lähde: Sessak

Matti Syrjälä on suunnitellut Kaksi-designriippuvalaisimen. Kaksi-designriippuvalaisin sopii yhtä hyvin kotiin kuin julkiseen tilaankin.

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Valkoinen, Musta

Saatat myös pitää...