fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Lehmus-designriippuvalaisin

164,90

(sis. alv 24%)

Lehmus on saanut inspiraationsa metsässä lehtien välistä siivilöityvästä valosta, joka heijastuu leikitellen lehdeltä lehdelle.

Jenni Inkeroisen Sessakille muotoilemat Lehmus-designriippuvalaisimet luovat kotiin tai julkitilaan pehmeää, epäsuoraa valoa.

Lehmus-designriippuvalaisinta on saatavilla mattamustana tai mattavalkoisena. Valaisimen arvioitu toimitusaika on noin 4-7 arkipäivää.

Tuotetiedot

Muotoilija Jenni Inkeroisen Lehmus-designriippuvalaisin on saanut inspiraationsa metsässä lehtien välistä siivilöityvästä valosta, joka heijastuu leikitellen lehdeltä lehdelle.

Kun valaisimen valo pilkottaa lehtimäisen varjostimen väleistä, se luo pehmeää, epäsuoraa valoa. Valaisin on muotoiltu pelkistetyn tyylikkäästi.

Lehmus-designriippuvalaisimen parhaat puolet tulevat esille esimerkiksi ruokailutilassa pöydän yllä, mutta yhtä herkän kauniisti valaisin valaisee myös olo- tai lastenhuoneessa. Valaisimista saa ihastuttavan kokonaisuuden, kun ripustaa kaksi tai kolmekin valaisinta vierekkäin. Valaisimen arvioitu toimitusaika on noin 4-7 arkipäivää.

Lehmus-designriippuvalaisinta on saatavilla mattavalkoisena ja mattamustana. Valaisimen runko on valmistettu metallista.

Lehmus-designriippuvalaisimella on Design from Finland -merkki, joka kertoo suomalaisesta, korkealuokkaisesta muotoiluosaamisesta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Tuotteen mitat

Korkeus: 25 cm
Halkaisija: 36 cm
Johdon pituus: 2 m

Tekniset tiedot

Valonlähde sisältyy: Ei
Rungon väri: Mattavalkoinen tai mattamusta
Johdon väri: Valkoinen tai musta tekstiilijohto
Koukkukiinnitys: Kyllä
Valaisinpistotulppa sis.: Kyllä
Rungon materiaali: Metallia
Teho: Max. 40W
Kanta: E27
IP luokka: IP20
Jännite: 230V ~50/60Hz
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan osina

Kasausohjeet

Lehmus_designriippuvalaisin_ohjekirja

Suunnittelija

Jenni Inkeroinen, muotoilija ja sisustusarkkitehti

Suomalaisuus näkyy Inkeroisen suunnittelemissa tuotteissa sillä, että luonto on läsnä. Luonnosta kumpuava inspiraatio näkyy vahvasti Inkeroisen pelkistetyn tyylikkäissä Lehmus– ja Louhi-valaisimissa sekä Vilja-seinävalaisimessa. Yksinkertaisen muotokielen ansiosta valaisimet ovat helposti sijoitettavissa monenlaiseen tilaan.

– Valaisimia suunnitellessa mietin, millaisen tunnelman se luo tilaan. Haluaisin, että kuka vaan voi saada valaisimista iloa ja tuntea tuotteet omakseen.

Lehmus-riippuvalaisimet ovat saaneet inspiraationsa metsässä lehtien välistä siivilöityvästä valosta, joka heijastuu leikitellen lehdeltä lehdelle. Valaisimen valo pilkottaa lehtimäisen varjostimen väleistä luoden pehmeää, epäsuoraa valoa. Se sopii yhtä hyvin skandinaavisen rauhalliseen tilaan kuin runsaampaankin sisustukseen. Luonteva paikka Lehmus-valaisimelle on keittiön pöydän yllä tai olohuoneessa.

– Mietin valaisinta suunnitellessani millaisen tunnelman se tuo tilaan. Valaisimen suunnittelussa on kiehtovaa miten valo käyttäytyy, miten se läpäisee erilaisia materiaaleja tai kulkee niitä pitkin.

Inkeroinen sai idean Louhi-valaisimiin pöydällä makaavasta hyrrästä. Valaisimien epäsymmetrisyys herättää mielenkiinnon. Louhi-valaisimissa karkea betoni tai sileä marmori ja vaalea lasikupu luovat upean yhdistelmän. Lasikupu pehmentää valon ja valaisimet säteilevät kaunista rauhallista valoa luoden kodikasta tunnelmaa.

Lähde: Sessak

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Valkoinen, Mattamusta

Saatat myös pitää...