fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Kaksi-designriippuvalaisin

229,90

(sis. alv 24%)

Matti Syrjälän Kaksi-designriippuvalaisin on moderni valaisin, joka henkii samalla 1950-luvun henkeä.

Syrjälän Sessakille muotoilemat designriippuvalaisimet voi helposti sijoittaa kodin eri tiloihin ja sisustustyyleihin.

Kaksi-designriippuvalaisinta on saatavilla mustana ja valkoisena. Valaisimen arvioitu toimitusaika on noin 4-7 arkipäivää.

Matti Syrjälä on suunnitellut Kaksi-designriippuvalaisimen. Kaksi-designriippuvalaisin sopii yhtä hyvin kotiin kuin julkiseen tilaankin.

Tuotetiedot

Kaksi-designriippuvalaisin on Matti Syrjälän Sessakille muotoilema ajaton ja moderni valaisin, joka toimii yhtä hyvin kotona kuin julkisessa tilassa.

Designriippuvalaisin tuo kodin tai julkitilan sisustukseen ripauksen 50-luvun tunnelmaa. Valaisimessa on sirot mittasuhteet, laadukkaat materiaalit ja linjakas muotokieli. Valaisimen kuvut ovat säädettävissä, joten valon suunnan voi määrittää toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Kauniissa valaisimessa on veistoksellisuutta, mutta myös maltillista minimalismia. Kaksi-designriippuvalaisimen runko on metallia, valaisinta on saatavilla mustan ja valkoisen värisenä. Valaisimen arvioitu toimitusaika on noin 4-7 arkipäivää.

Kaksi-designriippuvalaisimella on Design from Finland -merkki, joka kertoo suomalaisesta, korkealuokkaisesta muotoiluosaamisesta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Tuotteen mitat

Korkeus: 23,5 cm
Syvyys: 25 cm
Leveys: 82 cm
Katosta max.: 223,5 cm
Johdon pituus: 2 m

Tekniset tiedot

Valonlähde sisältyy: Ei
Rungon väri: Mattavalkoinen tai musta
Johdon väri: Valkoinen tai musta tekstiilijohto
Koukkukiinnitys: Kyllä
Valaisinpistotulppa sis.: Kyllä
Rungon materiaali: Metallia
Valaisimen kuvut: Suunnattavissa
Teho: Max. 40W
Kanta: 2 x E27
IP luokka: IP20
Jännite: 230V ~50/60Hz
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan osina

Kasausohjeet

Kaksi_designriippuvalaisin_ohjekirja

Suunnittelija

Matti Syrjälä, muotoilija ja valaisinsuunnittelija

Valaisinsuunnittelija Matti Syrjälä on aaltoilevan säteilyn mestari. Muotoilullaan hän ohjailee valoa tarkasti niin kodeissa kuin konttoreissakin.

– Minusta valaisimen suunnittelu lähtee valosta. Mietin, millaista valoa valaisin tuottaa ja mihin valo suuntautuu valaisimesta. Tärkeää on myös se, ettei valaisimen valonlähde häikäise eivätkä pinnan luminanssit kasva liian isoiksi, kertoo Syrjälä.

Syrjälän uusimmat Sessakille muotoilemat valaisimet ovat riippuvalaisimet Länsi ja Kaksi. Valaisimet ovat ajattomalla muotoilullaan ekologisia ja helposti sijoitettavissa erilaisiin sisustustyyleihin ja kodin eri tiloihin.

Oman kodin valosuunnitteluun Syrjälä antaa neuvoksi yksinkertaisen nyrkkisäännön.

– Valaistuksen himmentäminen! Yleisvalaistusta himmentämällä valaistuksen saa mukautumaan erilaisiin toimintoihin, sillä valoa pitää olla riittävästi, ettei joudu siristelemään silmiään. Lisäksi tarvitaan erilaisia pöytä- ja lattiavalaisimia, joilla saadaan luotua erilaisia tunnelmia.

Lähde: Sessak

Matti Syrjälä on suunnitellut Kaksi-designriippuvalaisimen. Kaksi-designriippuvalaisin sopii yhtä hyvin kotiin kuin julkiseen tilaankin.

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Valkoinen, Musta

Saatat myös pitää...