fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Louhi-designriippuvalaisin

189,90

(sis. alv 24%)

Designriippuvalaisimen materiaalit, karkea betoni ja vaalea, sileä kupu, luovat mielenkiintoisen kontrastin. Pieni epätäydellisyys tekee Louhesta kiinnostavan yksilön.

Jenni Inkeroisen Sessakille muotoileman Louhi-valaisimen valo on pehmeää, kodikasta ja tunnelmaa luovaa.

Valaisimen arvioitu toimitusaika on noin 4-7 arkipäivää.

Saatavuus

Tilaustuote

Tilaustuotteen toimitusaika vahvistetaan asiakkaalle tilauksen jälkeen.

Tuotetiedot

Louhi-designvalaisinsarja saa jatkoa, kun pöytävalaisin saa seurakseen riippuvalaisimen. Designpöytävalaisin Louhi syntyi, kun muotoilija ja sisustusarkkitehti Jenni Inkeroinen inspiroitui pöydällä makaavasta hyrrästä ja halusi luoda samalla muotokielellä valaisimen, joka kehystää ja korostaa valollaan ympärillä olevan huoneen.

Louhi-designriippuvalaisin jatkaa pöytävalaisimen viitoittamalla tiellä kunnioittaen epätäydellisyyttä, rouheisuutta ja vastakohtia. Designriippuvalaisimen materiaalit, karkea betoni ja vaalea, sileä kupu, luovat mielenkiintoisen kontrastin. Pieni epätäydellisyys tekee Louhesta kiinnostavan yksilön, täydellisyyttä hipovan olohuoneen katseenvangitsijan.

Riippuvalaisimen valo on pehmeää, kodikasta, tunnelmaa luomaa valoa. Valaisimessa on lasikupu, josta valo leviää laajalle eikä vain pelkästään alaspäin. Rungon materiaali on betonia.

Louhi-designriippuvalaisin sopii erittäin hyvin pareittain tai ryhmään aseteltuna esimerkiksi ruokapöydän ylle eri korkeuksille.

Louhi-designriippuvalaisimella on Design from Finland -merkki, joka kertoo suomalaisesta, korkealuokkaisesta muotoiluosaamisesta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Tuotteen mitat

Korkeus: 17,5 cm
Halkaisija: 14 cm
Johdon pituus: 2 m

Tekniset tiedot

Valonlähde sisältyy: Ei
Rungon väri: Betoni/valkoinen
Johdon väri: Valkoinen tekstiilijohto
Koukkukiinnitys: Kyllä
Valaisinpistotulppa sis.: Kyllä
Rungon materiaali: Betoni
Kuvun materiaali: Lasi
Teho max.: 15W
Kanta: E27
IP luokka: IP20
Jännite: 230V ~50/60Hz
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan osina

Kasausohjeet

Louhi_designriippuvalaisin_ohjekirja

Suunnittelija

Jenni Inkeroinen, muotoilija ja sisustusarkkitehti

Suomalaisuus näkyy Inkeroisen suunnittelemissa tuotteissa sillä, että luonto on läsnä. Luonnosta kumpuava inspiraatio näkyy vahvasti Inkeroisen pelkistetyn tyylikkäissä Lehmus– ja Louhi-valaisimissa sekä Vilja-seinävalaisimessa. Yksinkertaisen muotokielen ansiosta valaisimet ovat helposti sijoitettavissa monenlaiseen tilaan.

– Valaisimia suunnitellessa mietin, millaisen tunnelman se luo tilaan. Haluaisin, että kuka vaan voi saada valaisimista iloa ja tuntea tuotteet omakseen.

Lehmus-riippuvalaisimet ovat saaneet inspiraationsa metsässä lehtien välistä siivilöityvästä valosta, joka heijastuu leikitellen lehdeltä lehdelle. Valaisimen valo pilkottaa lehtimäisen varjostimen väleistä luoden pehmeää, epäsuoraa valoa. Se sopii yhtä hyvin skandinaavisen rauhalliseen tilaan kuin runsaampaankin sisustukseen. Luonteva paikka Lehmus-valaisimelle on keittiön pöydän yllä tai olohuoneessa.

– Mietin valaisinta suunnitellessani millaisen tunnelman se tuo tilaan. Valaisimen suunnittelussa on kiehtovaa miten valo käyttäytyy, miten se läpäisee erilaisia materiaaleja tai kulkee niitä pitkin.

Inkeroinen sai idean Louhi-valaisimiin pöydällä makaavasta hyrrästä. Valaisimien epäsymmetrisyys herättää mielenkiinnon. Louhi-valaisimissa karkea betoni tai sileä marmori ja vaalea lasikupu luovat upean yhdistelmän. Lasikupu pehmentää valon ja valaisimet säteilevät kaunista rauhallista valoa luoden kodikasta tunnelmaa.

Lähde: Sessak

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 3 kg (kilogramma)
Mitat 48 × 21 × 21 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...