fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-50%

Oscar-painopeitto 7 kg

Original price was: 119,00€.Current price is: 59,50€.

(sis. alv 24%)

Oscar-painopeitto antaa keholle turvallisen ja rentoutuneen olon. Yleinen suositus on, että painopeitto olisi noin 10 % – 15 % käyttäjän omasta painosta.

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Painopeitolla on runsaasti positiivisia vaikutuksia niin nukkumiseen kuin unensaantiinkin. Se rauhoittaa, rentouttaa ja lieventää stressiä. Painopeitosta voi saada apua myös erilaisiin kiputiloihin sekä aistisäätelyhäiriöihin.

Painopeittoa ei suositella henkilöille, joilla on erityisen vaikeita hengityselin- tai verenkiertoelimistön sairauksia, vakava osteoporoosi tai murtumia. Myös henkilö, jolla on suuri riski saada painehaavaumia tai sairastaa diabetesta, on keskusteltava lääkärin kanssa ennen painopeiton käyttämistä.

Oscar-painopeiton materiaali on 100% puuvillaa (110 gsm) ja täyte 3D 100% polyesterikuitua ja non-toxic mikrolasihelmiä.

Painopeiton hoito-ohjeet:

Suositellaan vain tahranpoistoa ja tuuletusta. Mikäli peitto tarvitsee kunnon pesua, on otettava huomioon pyykinpesukoneen painorajat. Pesulämpötila enintään 40°C. Ei huuhteluainetta. Ripustus- tai tasokuivaus. Rumpukuivaus, silitys ja kemiallinen pesu ovat kiellettyjä.

Tuotteen mitat

Leveys: 150 cm
Pituus: 200 cm
Paksuus: 7 cm
Paino: 7 kg

Tekniset tiedot

Materiaali: Kangas 100% puuvillaa, täyte 3D 100% polyesterikuitua ja non-toxic mikrolasihelmiä.

Hoito-ohjeet: Tahranpoisto ja tuuletus. Mikäli peitto tarvitsee kunnon pesua, huomioi pyykinpesukoneen painoraja. Pesulämpötila enintään 40°C. Ei huuhteluainetta.  Ripustus- tai tasokuivaus. Rumpukuivausta, kemiallista pesua tai silitystä ei suositella.

Tulee vetoketjullisessa pakkauksessa.

Tuotteen valmistusmaa: Kiina

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 7,26 kg (kilogramma)
Mitat 49 × 40 × 17 cm (senttimetri)