fbpx

No products in the cart.

VALITSEMASI NORMAALIHINTAINEN TUOTE -30% KOODILLA SUN30 | KAIKKI SÄNGYT -30% KOODILLA UNI30

nuoli ikoni
-50%

Oscar-painopeitto 7 kg

59,50

(sis. alv 24%)

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 59,50.

Oscar-painopeitto antaa keholle turvallisen ja rentoutuneen olon. Yleinen suositus on, että painopeitto olisi noin 10 % – 15 % käyttäjän omasta painosta.

Voit maksaa myös erissä!

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Painopeitolla on runsaasti positiivisia vaikutuksia niin nukkumiseen kuin unensaantiinkin. Se rauhoittaa, rentouttaa ja lieventää stressiä. Painopeitosta voi saada apua myös erilaisiin kiputiloihin sekä aistisäätelyhäiriöihin.

Painopeittoa ei suositella henkilöille, joilla on erityisen vaikeita hengityselin- tai verenkiertoelimistön sairauksia, vakava osteoporoosi tai murtumia. Myös henkilö, jolla on suuri riski saada painehaavaumia tai sairastaa diabetesta, on keskusteltava lääkärin kanssa ennen painopeiton käyttämistä.

Oscar-painopeiton materiaali on 100% puuvillaa (110 gsm) ja täyte 3D 100% polyesterikuitua ja non-toxic mikrolasihelmiä.

Painopeiton hoito-ohjeet:

Suositellaan vain tahranpoistoa ja tuuletusta. Mikäli peitto tarvitsee kunnon pesua, on otettava huomioon pyykinpesukoneen painorajat. Pesulämpötila enintään 40°C. Ei huuhteluainetta. Ripustus- tai tasokuivaus. Rumpukuivaus, silitys ja kemiallinen pesu ovat kiellettyjä.

Tuotteen mitat

Leveys: 150 cm
Pituus: 200 cm
Paksuus: 7 cm
Paino: 7 kg

Tekniset tiedot

Materiaali: Kangas 100% puuvillaa, täyte 3D 100% polyesterikuitua ja non-toxic mikrolasihelmiä.

Hoito-ohjeet: Tahranpoisto ja tuuletus. Mikäli peitto tarvitsee kunnon pesua, huomioi pyykinpesukoneen painoraja. Pesulämpötila enintään 40°C. Ei huuhteluainetta.  Ripustus- tai tasokuivaus. Rumpukuivausta, kemiallista pesua tai silitystä ei suositella.

Tulee vetoketjullisessa pakkauksessa.

Tuotteen valmistusmaa: Kiina

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 7,26 kg (kilogramma)
Mitat 49 × 40 × 17 cm (senttimetri)