fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Klassikko-ruokapöytä pähkinä 140-180 cm

680,00755,00

(sis. alv 24%)

Suosituin tuotesarjamme Klassikko hurmaa nyt uusilla värisävyillä. Ruokailutilan kalusteista on saatavilla antiikkinen, patinoitunut pähkinä sekä hienostunut väriyhdistelmä tiikki-musta.

Pähkinän sävyistä ruokapöytää on saatavilla kahdessa koossa: 140 x 90 cm ja 180 x 90 cm. Yhdistä pöydän kanssa vielä saman sävyiset tai kokonaan mustat pinnatuolit.

Tuotetiedot

Suurta suosiota nauttiva Klassikko-tuoteperheemme laajenee uusilla, valloittavilla värisävyillä. Klassikko-ruokailutilan kalusteista on nyt saatavilla antiikkisen, patinoituneen pähkinän sävy sekä moderni, mutta hienostunut väriyhdistelmä tiikki-musta. Molemmista sävyistä on valittavissa eri kokoisia ruokapöytiä sekä pinnatuolit.

Suorakaiteen muotoinen Klassikko-ruokapöytä on valmistettu koivusta, mutta se on pintakäsitelty Osmo Colorin puuvahalla (3168 Eiche Antik) pähkinän sävyiseksi. Puuvaha on sävytetty, silkinkiiltoinen, kasvi- ja luonnonöljypohjainen puun pintakäsittelyaine. Käsittely jättää puun pinnan huokoiseksi ja joustavaksi.

Ruokapöytää on saatavilla kahdessa koossa: 140 x 90 cm kokoisen pöydän ympärille mahtuu neljä tuolia ja 180 x 90 cm kokoisen pöydän ympärille kuusi tuolia.

Pähkinän sävyisen pöydän kanssa sopivat hyvin yhteen pähkinäiset Klassikko-pinnatuolit, mutta myös kokonaan mustat pinnatuolit.

Klassikko-ruokapöytä valmistetaan Virossa. Pöytä toimitetaan jalat irrallaan.

Tuotteen mitat

Leveys: 140-180 cm
Syvyys: 90 cm
Korkeus: 75 cm
Pöydän kannen paksuus: 2,5 cm

Tekniset tiedot

Pöydän kansi ja jalat: Valmistettu koivusta, pintakäsitelty Osmo Colorin puuvahalla (3168 Eiche Antik) pähkinän sävyiseksi
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan jalat irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko

140 x 90 cm, 180 x 90 cm

Saatat myös pitää...