fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Softcare vesipohjainen tekstiilien hoitopakkaus

29,90

(sis. alv 24%)

Tuotepaketti sisältää vesipohjaisen, hajuttoman verhoilusuojan sekä tekstiilipesuaineen sisustustekstiilien ja verhoiltujen kalusteiden pesuun.

Tuotetunnus (SKU): Y13-2381-000 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Softcare vesipohjainen tekstiilien hoitopakkaus sisältää kaiken tarvittavan tekstiilikalusteiden hoitoon ja suojaukseen.

Pakkaus sisältää vesipohjaisen ja hajuttoman Softcare verhoilusuojan, joka on myös nahalle ja matoille soveltuva tehokas suoja-aine likaa ja kosteutta vastaan. Käyttökohteita ovat myös muun muassa tekstiilikalusteet, sisustustekstiilit sekä asuntovaunun tekstiili-, nahka- ja keinonahkapinnat.

Toinen tuotepakkauksen valmisteista on tekstiilipesuaine sisustustekstiilien ja verhoiltujen kalusteiden pesuun ja kaikenlaisten tahrojen poistamiseen.

Pakkauksessa on mukana myös froteeliina ja hoito-ohjeet.

Espoossa toimiva perheyritys Soft Protector Oy tunnetaan erityisesti korkealaatuisista, innovatiivisista tuotteista ja rekisteröidystä Softcare™-tuotemerkistä. Yritys pyrkii olemaan eturivissä ympäristöystävällisten ja turvallisten tuotteiden valmistajana. Softcare-tuotesarjaa kehitetään jatkuvasti ja tuotteita on huonekalujen, vaatteiden, mattojen, nahan ja puun hoitoon ja suojaukseen.

Tuotteen mitat

Softcare vesipohjainen verhoilusuoja: 500 ml
Softcare tekstiilipesu: 500 ml

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 1,26 kg (kilogramma)
Mitat 40 × 25 × 5 cm (senttimetri)