fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Vilja-designseinävalaisin

149,90

(sis. alv 24%)

Vilja-designseinävalaisimessa on hyvin hienovarainen kuviointi ja se tulee parhaiten esiin hämärässä, kun valaisin sytytetään.

Jenni Inkeroisen Sessakille muotoilema Vilja-seinävalaisin on saanut inspiraationsa elokuun kultaisista viljapelloista, kun auringonsäteet hohtavat viljantähkissä auringonlaskun aikaan.

Valaisimen arvioitu toimitusaika on noin 4-7 arkipäivää.

Saatavuus

Tilaustuote

Tilaustuotteen toimitusaika vahvistetaan asiakkaalle tilauksen jälkeen.

Tuotetiedot

Jenni Inkeroisen muotoilema Vilja-designseinävalaisin on saanut inspiraationsa elokuun kultaisista viljapelloista. Siitä taianomaisesta hetkestä, kun auringonlaskun aikaan valonsäteet hohtavat viljantähkissä.

Vilja-seinävalaisimessa on lämpimänä hehkuva kuviointi, joka tuo koti-iltoihin leppoisaa, kiireetöntä, mutta kodikasta tunnelmaa.

Muotoilija on miettinyt erityisesti valaisimen toiminnallisuutta. Seinävalaisimessa on pitkä varsi, seinästä 64 cm, joten valaisin sopii parhaiten lukuvaloksi esimerkiksi nojatuolin tai sängyn yläpuolelle.

Vilja-designseinävalaisin on valmistettu metallista. Valaisimessa on musta tekstiilipäällystetty johto virtakytkimellä. Valaisimen arvioitu toimitusaika on noin 4-7 arkipäivää.

Valaisimella on Design from Finland -merkki, joka kertoo suomalaisesta, korkealuokkaisesta muotoiluosaamisesta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Tuotteen mitat

Korkeus: 16 cm
Leveys: 64 cm
Syvyys: 18 cm
Kuvun halkaisija: 18 cm
Seinästä: 64 cm

Tekniset tiedot

Valonlähde sisältyy: Ei
Rungon väri: Musta
Johdon väri: Musta tekstiilijohto
Johto välikytkimellä: Kyllä
Rungon materiaali: Metallia
Teho max.: 15W
Kanta: E27
IP luokka: IP20
Jännite: 230V ~50/60Hz
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan osina

 

Kasausohjeet

Vilja_designseinävalaisin_ohjekirja

Suunnittelija

Jenni Inkeroinen, muotoilija ja sisustusarkkitehti

Suomalaisuus näkyy Inkeroisen suunnittelemissa tuotteissa sillä, että luonto on läsnä. Luonnosta kumpuava inspiraatio näkyy vahvasti Inkeroisen pelkistetyn tyylikkäissä Lehmus– ja Louhi-valaisimissa sekä Vilja-seinävalaisimessa. Yksinkertaisen muotokielen ansiosta valaisimet ovat helposti sijoitettavissa monenlaiseen tilaan.

– Valaisimia suunnitellessa mietin, millaisen tunnelman se luo tilaan. Haluaisin, että kuka vaan voi saada valaisimista iloa ja tuntea tuotteet omakseen.

Lehmus-riippuvalaisimet ovat saaneet inspiraationsa metsässä lehtien välistä siivilöityvästä valosta, joka heijastuu leikitellen lehdeltä lehdelle. Valaisimen valo pilkottaa lehtimäisen varjostimen väleistä luoden pehmeää, epäsuoraa valoa. Se sopii yhtä hyvin skandinaavisen rauhalliseen tilaan kuin runsaampaankin sisustukseen. Luonteva paikka Lehmus-valaisimelle on keittiön pöydän yllä tai olohuoneessa.

– Mietin valaisinta suunnitellessani millaisen tunnelman se tuo tilaan. Valaisimen suunnittelussa on kiehtovaa miten valo käyttäytyy, miten se läpäisee erilaisia materiaaleja tai kulkee niitä pitkin.

Inkeroinen sai idean Louhi-valaisimiin pöydällä makaavasta hyrrästä. Valaisimien epäsymmetrisyys herättää mielenkiinnon. Louhi-valaisimissa karkea betoni tai sileä marmori ja vaalea lasikupu luovat upean yhdistelmän. Lasikupu pehmentää valon ja valaisimet säteilevät kaunista rauhallista valoa luoden kodikasta tunnelmaa.

Lähde: Sessak

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 64 × 41 × 40 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...