fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Napa-designriippuvalaisin

164,90

(sis. alv 24%)

Laura Väreen muotoilema Napa–designriippuvalaisin on saanut nimensä kuvun lasisesta valoa läpäisevästä keskiöstä, joka hehkuu kauniisti valon ollessa päällä. Pehmeästi kaartuva metallivarjostin tuo tilaan miellyttävän valon.

Valaisinta on saatavilla mustana tai valkoisena. Valaisimen arvioitu toimitusaika on noin 4-7 arkipäivää.

Laura Väreen Napa–riippuvalaisin on saanut nimensä kuvun lasisesta valoaläpäisevästä keskiöstä, joka hehkuu kauniisti valon ollessa päällä.

Tuotetiedot

Laura Väreen muotoilema Napa-designriippuvalaisin on saanut nimensä kuvun lasisesta valoa läpäisevästä keskiöstä, joka hehkuu kauniisti valon ollessa päällä.

Valaisimen metallivarjostin kaartuu pehmeästi tuoden tilaan kuin tilaan miellyttävän valon. Napa-designriippuvalaisin toimii yksittäisenä valaisimena esimerkiksi ruokapöydän yllä tai useamman valaisimen ryhmänä saarekkeen yläpuolella. Raikkaan, mustavalkoisen kokonaisuuden saa yhdistämällä eri värisiä valaisimia keskenään. Napa-designriippuvalaisinta on saatavilla mustana ja valkoisena.

Valaisimen kuvun materiaali on metallia ja lasia. Valaisimen arvioitu toimitusaika on noin 4-7 arkipäivää.

Designriippuvalaisimella on Design from Finland -merkki, joka kertoo suomalaisesta, korkealuokkaisesta muotoiluosaamisesta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Tuotteen mitat

Korkeus: 20 cm
Halkaisija: 40 cm
Katosta max.: 220 cm
Johdon pituus: 2 m

Tekniset tiedot

Valonlähde sisältyy: Ei
Rungon väri: Valkoinen tai valkoinen-musta
Johdon väri: Valkoinen tai musta tekstiilijohto
Koukkukiinnitys: Kyllä
Valaisinpistotulppa sis.: Kyllä
Kuvun materiaali: Metallia ja lasia
Teho: Max. 40W
Kanta: E27
IP luokka: IP20
Jännite: 230V ~50/60Hz
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan osina

Kasausohjeet

Napa_designriippuvalaisin_ohjekirja

Suunnittelija

Laura Väre, muotoilija

Sessakin uutuusmalli Napa on muotoilija Laura Väreen trenditietoista käsialaa. Väreen valaisimilla saa rakennettua tyylitietoisen kokonaisuuden, joka tuo tilaan kodikkuutta ja toimivuutta.

– Inspiroidun uusien ratkaisujen löytämisestä. Mikä tahansa ympäristössä voi inspiroida, kun on uteliaalla ja havainnoivalla mielellä liikkeellä. Välillä ideat tulevat myös yllättäen, kertoo muotoilija Laura Väre.

Toimiva ja näyttävä valaisin syntyy ajatuksesta, joka muotoiluprosessin kautta kehittyy valmiiksi tuotteeksi. Valaisinsuunnittelussa on haasteena virransaannin luonteva yhdistäminen kokonaisuuteen.

– Toisinaan pyörittelen ideaa pidemmän aikaa mielessäni ennen kuin piirrän viivaakaan paperille, kertoo Väre.

Suunnittelijana Väre pyrkii haastamaan itsensä ja kehittämään pitkäkestoisia, arkeen sointuvia valaisimia. Design Forum Finland palkitsi Väreen selkeästä ja kiinnostavasta kädenjäljestään Vuoden 2019 nuoreksi muotoilijaksi.

– Tärkeintä on, että valaisin toimii sille tarkoitetussa käyttötarkoituksessa. Se on selkeä, kaunis ja helposti ymmärrettävä.

Lähde: Sessak

Laura Väreen Napa–riippuvalaisin on saanut nimensä kuvun lasisesta valoaläpäisevästä keskiöstä, joka hehkuu kauniisti valon ollessa päällä.

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Valkoinen, Musta

Saatat myös pitää...