fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Casia-ruokapöytä 150 cm

Original price was: 1.795,00€.Current price is: 1.346,00€.

(sis. alv 24%)

Casia-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehtien SIO Petra Lasseniuksen ja Sari Matikan kanssa. Casia-mallisto koostuu muun muassa sohvasta, sohvapöydistä, ruokapöydistä ja -tuoleista.

Sisustusarkkitehti SIO Petra Lassenius Sisustusarkkitehti SIO Sari Matikka

Casia-ruokapöytä sopii niin arkeen kuin juhlaan. Yhdistä ruokapöytään saman malliston ruokapöydän tuolit, niin saat kokonaisuudesta ylellisen ja näyttävän.

Tuotetiedot

Casia-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehtien SIO Petra Lasseniuksen ja Sari Matikan kanssa. Casia-mallisto koostuu muun muassa sohvasta, sohvapöydistä, ruokapöydistä ja -tuoleista. Malliston muotokieli kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan kotoilusta yhdessä perheen, sukulaisten tai ystävien kanssa. Värimaailmaltaan vaaleat, harmoniset kalusteet täydentävät jo olemassa olevan kodin sisustusta. Huonekalujen valmistuksessa on käytetty kestäviä materiaaleja, jotka takaavat kalusteiden säilymisen sukupolvelta toiselle.

– Sympaattisuus, lämminhenkisyys, kodikkuus modernilla ajattelutavalla, sisustusarkkitehdit Lassenius ja Matikka kuvailevat mallistoa.

Casia-ruokapöytä hurmaa ajattomalla, suomalaisella muotoilulla. Perinteinen lankkupöytä on ollut suunnittelun lähtökohtana, mutta saanut modernin ilmeen. Massiivitammesta valmistettuun pöytään on saatavilla seuraavat pintakäsittelyt: vahattu tammi tai valkovahattu tammi. Molemmat tammen sävyt sopivat hyvin suomalaiskoteihin.

150 cm leveän, neljän hengen ruokapöydän ympärille mahtuu hyvin koko perhe tai ystäväporukka ruokailemaan. Saatavilla on myös 200 cm leveän, kuuden hengen ruokapöytä, jonka ympärille mahtuu suurempikin suku.

Ruokapöydän jaloissa on muista malliston kalusteista tunnistettava piirre, läpitappiliitos, jolla suunnittelijat haluavat kunnioittaa puusepän perinteitä.

Valkovahatun Casia-ruokapöydän ympärille sopivat Casia-ruokapöydän tuolit, joita on saatavilla kahdeksassa herkullisessa verhoiluvärissä. Vahatun tammipöydän kanssa sopivat esimerkiksi tammiset Olavi-tuolit.

Casia-ruokapöytä valmistetaan Suomessa.

Tuotteen mitat

Leveys: 150 cm
Syvyys: 90 cm
Korkeus: 75 cm
Jalan leveys: 9 cm
Jalkojen väliin jäävän vapaan tilan leveys: 119 cm
Kannen paksuus: 2,4 cm

Tekniset tiedot

Runkomateriaali: Massiivitammi
Pintakäsittely: Vahattu tai valkovahattu tammi
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna, jalat irrallaan
Valmistusmaa: Suomi

Hoito-ohje Casia-malliston kalusteille

Suunnittelijat

Petra Lassenius, sisustusarkkitehti SIO, kalustesuunnittelija TaM

Valmistunut Aalto-yliopistosta vuonna 2000, pääaineenaan kalustesuunnittelu.
Opiskellut muotoilua Helsingin lisäksi Lontoossa ja viettänyt valmistumisensa jälkeen kahdeksan vuotta Berliinissä.
Työskentelee nykyisin Helsingissä sisustusarkkitehtina ja muotoilijana.
Pohtii työssään erityisesti sitä, mihin hänen suunnittelemansa esine päätyy ja kuinka se istuu jo rakennettuun ympäristöön.
Lasseniuksen mielestä muotoilun avulla voidaan ratkoa muun muassa kestävään kehitykseen liittyviä haasteita.
Sohvakalusteiden taitaja on suunnitellut huonekaluja muun muassa Adealle, By Aatokselle, Hakolalle, Junetille ja Skannolle.

Sisustusarkkitehti SIO Petra Lassenius

Sari Matikka, sisustusarkkitehti SIO, muotoilija BA

Valmistunut Lahden ja Kymenlaakson ammattikorkeakouluista sisustusarkkitehtuurin (2010) sekä teollisen muotoilun linjoilta (2000).
Työskennellyt laaja-alaisesti designkentällä tuotesuunnittelu- ja innovointitehtävissä sekä sisustusarkkitehtina kotien ja julkisten tilojen tila- ja sisustussuunnitteluhankkeissa.
Muotoilijana Matikalle on tärkeää auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään muotoilun keinoin.
Käyttäjille hän haluaa suunnitella kauniita, toimivia ja aikaa kestäviä tuotteita. Muotoiluprosessin aikana hänelle on tärkeää päästä kommunikoimaan tuotannon/valmistajan kanssa, joka loppupeleissä mahdollistaa tuotteen synnyn. Muotoilu- ja sisustusarkkitehtitoimisto Tampereella, Sari M. Design Studio.

Sisustusarkkitehti SIO Sari Matikka

Esite

Casia-esite

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 36 kg (kilogramma)
Mitat 153 × 48 × 12 cm (senttimetri)
Väri

Vahattu tammi, Valkovahattu tammi

Saatat myös pitää...