fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-31%

Mollis-matto pyöreä

20,0062,00

(sis. alv 24%)

Pyöreän muotoisella Mollis-matolla on helppo uudistaa kodin ilme, sillä matto sopii muotonsa puolesta monen kokoiseen ja malliseen tilaan.

Matto on myös helppohoitoinen valinta, sillä pelkkä tuuletus ja imurointi yleensä riittävät.

Saatavilla neljässä maanläheisessä värissä ja kolmessa eri koossa. Mollis-maton toimitusaika on noin 3-4 arkipäivää.

Tuotetiedot

Pehmeä Mollis-nukkamatto tuntuu erittäin miellyttävältä paljaiden jalkojen alla. Mollis-mattoa on saatavilla useassa maanläheisessä värissä ja koossa, joten matolla on helppo uudistaa kodin ilme niin olo- ja makuuhuoneessa kuin työ- ja lastenhuoneessakin.

Maton pyöreä muoto ja kauniisti hohtava nukka tuovat tilaan kuin tilaan pehmeyttä, rentoa tunnelmaa ja kotoisuutta. Mollis-matto sopii muotonsa puolesta myös monen kokoiseen ja malliseen kodin tilaan.

Mattoa on saatavilla kolmessa eri koossa, joissa halkaisija on: 80/100/150 cm sekä neljässä tyylikkäässä värissä: valkoinen, vaaleanharmaa, antrasiitti ja hiekka.

Mollis-matto on 100% polyesteria, maton pohja on puuvillaa. Nukan korkeus on 3,5 cm, joten kyseessä on keskikorkea nukkamatto.

Nukkamatto on helppohoitoinen valinta, koska yleensä pelkkä imurointi ja tuuletus riittää.

Mollis-maton toimitusaika noin 3-4 arkipäivää.

 

Nukkamaton hoito-ohje:

Maton kunnossapitämiseksi riittää yleensä pelkkä imurointi ja tuuletus. Nukkamatolle ei suositella kovaa tamppaamista, sillä se saattaa vaurioittaa maton nukkaa, jolloin se voi menettää kiiltonsa tai irrota pohjaliimauksestaan.

Nukkamatosta saattaa irrota nukkaa, mikä ei ole tuotteen vika, vaan johtuu tuotteen valmistusmenetelmästä. Poista tahrat aina mahdollisimman nopeasti, joka helpottaa puhdistusta. Vältä kovaa hankaamista, sillä se saattaa vaurioittaa nukkaa tai muuttaa sen väriä. Vältä myös voimakkaita puhdistusaineita.

Mikäli lika on vaikea irrottaa, on tärkeää puhdistuttaa matto ammattipesulassa. Nukkamatolle suositellaan aina pesua ammattipesulassa.

Tärkeitä, huomioitavia asioita:

Jos lattia on pesun jäljiltä vähänkin märkä tai matto tuuletuksen jälkeen kostea, mattoa ei saa asettaa lattialle, sillä kosteus vaurioittaa pysyvästi lattiaa sekä mattoa. Huolehdi myös, että lattiaan ei jää pesuaineita, sillä se saattaa pitkään lattiapinnassa ja maton päällä ollessa vaurioittaa lattiaa pysyvästi.

Nukkamatto on pakattu kuljetuksen helpottamiseksi rullalle ja aluksi matto ei oikene heti suoraksi, vaan saattaa kestää useita päiviä ennen kuin matto kunnolla suoristuu. Tämä ei ole tuotteen vika vaan johtuu vaan pakkausmenetelmistä.

Tuotteen mitat

Halkaisija: 80/100/150 cm
Korkeus: 3,5 cm

Tekniset tiedot

Materiaali: 100% polyesteria
Pohja: Puuvillaa
Tuotteen valmistusmaa: Kiina

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko ja väri

80 cm Valkoinen, 80 cm Vaaleanharmaa, 80 cm Antrasiitti, 80 cm Hiekka, 100 cm Valkoinen, 100 cm Vaaleanharmaa, 100 cm Antrasiitti, 100 cm Hiekka, 150 cm Valkoinen, 150 cm Vaaleanharmaa, 150 cm Antrasiitti, 150 cm Hiekka

Saatat myös pitää...