fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-30%

Magda-runkopatja (sis. petari) 80-120 cm

650,001.301,00

(sis. alv 24%)

Laadukkaalla Magda-runkopatjalla nukkuminen on nautinnollista. Runkopatjassa yhdistyvät nukkumisen mukavuus, helppous ja käytännöllisyys.

Runkopatjan kovuuden voi valita kahdesta kovuusasteesta, medium tai hard. Verhoilu on valittavissa kolmesta eri väristä: khaki, harmaa ja musta.

Tuotetiedot

Magda-runkopatja kuljettaa nukkujansa höyhensaarille heti, kun patjaan on kiinnitetty jalat. Runkopatjassa yhdistyy nukkumisen mukavuus, helppous ja käytännöllisyys.

Runkopatja on makuuhuoneiden perinteisin ratkaisu, mutta patja soveltuu myös moniin muihin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi nuoren huoneeseen tai vaikka vierashuoneen patjaksi.

Runkopatjan pussijousitus takaa patjan jämäkkyyden. 5-vyöhykkeisessä patjassa on 15 cm korkea pussijousisto ja jousia on 250 per neliömetri. Eri kovuiset jouset on pakattu omiin kangaspusseihinsa, ne jakautuvat eri vyöhykkeisiin ja joustavat kehon eri osissa. Pussijouset antavat nukkujalle hyvän tuen, sillä jouset antavat toisistaan riippumatta tukea sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Nukkujan unta ajatellen pussijousitus on hiljainen vaihtoehto, sillä jouset eivät liikkuessaan pidä ääntä.

Sängyssä on laadukas vaahtomuovi, jonka tiheys on 35 kg/m3. Magda-runkopatjan kovuuden voi valita kahdesta vaihtoehdosta: medium tai hard. Sängyn verhoiluvärin voi valita kolmesta vaihtoehdosta: khaki, harmaa ja musta. Verhoilukangas on Anouk-kangas, joka on 100% polyesteria. Kankaan hankauksen kesto on 30 000 Martindalea.

Sängyssä on mustaksi maalatut, neliskanttiset puujalat, jotka on hyvin helppo kiinnittää, sillä ne vain kierretään patjan pohjaan kiinni. Jalan korkeus on 19 cm. Runkopatjan korkeus on 35 cm.

Petauspatja kuuluu olennaisena osana sänkykokonaisuuteen. Martin-petauspatja kruunaa tämän kokonaisuuden. Martin-petauspatja on läpituftattua stretch-kangasta. Petauspatjan sisällä on 4 cm paksuinen luonnonlateksi, jonka ympärillä on 400 gramman vanu. Petauspatjan päällinen ei ole irrotettavissa eikä pestävissä.

Magda-runkopatjaa saa seuraavissa kokovaihtoehdoissa: 80/90/100/120/160 x 200 cm ja 80/90/100/120 x 210 cm.

Sängyn painoraja normaalissa käytössä on 120 kg per puoli.

Tuotteen mitat

Pituus: 200/210 cm
Leveys: 80/90/100/120/160 cm
Jalan korkeus: 19 cm
Runkopatjan korkeus: 35 cm

Tekniset tiedot

Runko: Puurunko
Jousitus: 15 cm korkea pussijousisto, 5-vyöhykkeinen patja
Vaahtomuovin tiheys: 35 kg/m3
Kovuus: Medium ja hard
Verhoilu: Kiinteä verhoilu, Anouk-kangas 100 % polyesteria, hankauksenkesto 30 000 Martindalea
Verhoiluvärit: Khaki, harmaa ja musta
Jalat: Neliskanttiset, mustaksi maalatut puujalat
Painoraja: Normaalissa käytössä 120 kg per puoli
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa

Saatat myös pitää...