fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Vuosi Loviisan Asuntomessuista

Niemi Design oli mukana viime kesän Asuntomessuilla kohteessa 12, Cabin Havsstrand. Talo on moderni ekopuutalo, jonka arkkitehtisuunnittelusta vastasi arkkitehti SAFA Jani Lahti.

Talon sisustuksessa oli mukana useita Niemi Designin huonekaluja, kuten Klassikko-ruokapöytä, Himanka-vuodesohva ja Loviisa-terassiryhmä. Yhteistyö alkoi jo ennen Asuntomessuja, kun talon asukkaiden kanssa suunniteltiin mitkä huonekalut täydentäisivät heidän uuden kotinsa sisustusta parhaiten.

“Ihastuimme jo ensinäkemällä Niemi Designin huonekaluihin. Niiden muotoilu on ajatonta, jonka myötä ne istuvat mihin tahansa sisustustyyliin kauniisti. Olimme myös iloisia, kun kuulimme, että monet Niemi Designin tuotteet valmistetaan Suomessa laadukkaista materiaaleista”, Tiina-Josefina ja Julius kertovat tunnelmistaan yhteistyön alussa.

Monet tuotteet jäivät pysyvästi osaksi talon sisustusta. Talon sisustuksessa haluttiin yhdistää vintagekalusteita ja uutta, ajatonta designia. Tiina-Josefina ja Julius ovat asuneet uudessa, Niemi Designin huonekaluilla sisustetussa kodissaan nyt hieman vajaan vuoden. Julius kertoo kokemuksistaan seuraavasti:

“Monet Niemi Designin huonekaluista olivat niin täydellisiä kotiimme, että emme voineet muuta kuin hankkia ne meille pysyvästi ja olemme olleet päätökseen enemmän kuin tyytyväisiä! Kalusteet ovat vaikuttaneet laadukkailta ja kestäviltä käytössä, ja ne täydentävät sisustustyyliämme loistavasti.”

“Suosittelemme lämpimästi Niemi Designin huonekaluja – heidän kestäviin ja ajattomiin huonekaluihinsa sijoittaminen on mielestämme sijoitus tulevaisuuteen, sillä kestävä huonekalu voi ilahduttaa vuodesta toiseen jopa useita sukupolvia. Mainittakoon myös, että yhteistyö Niemi Designin kanssa oli todella mutkatonta ja asiakaslähtöistä”, Tiina-Josefina summaa.

Tutustu kaikkiin talossa esillä olleisiin tuotteisiin ja hanki omasi:

Klassikko-ruokapöytä
Himanka-vuodesohva
Klassikko-tv-taso
Musta sähköpöytä
Nature Sleep -jenkkisänky
Unipuu Jatkopuu-sänky
Helmet-nojatuoli ja rahi
Loviisa-terassiryhmä

Lue lisää

Lähituotantoa Sastamalasta

Olemme Niemi Designilla sitoutuneita siihen, että tarjoamme asiakkaillemme kestäviä, kiinnostavia ja kauniita tuotteita. Osa säilytyskalusteistamme valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa, ja tuotteen kotimaisuudesta kertoo Avainlippu.

Lue lisää