fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Lähituotantoa Sastamalasta

Olemme Niemi Designilla sitoutuneita siihen, että tarjoamme asiakkaillemme kestäviä, kiinnostavia ja kauniita tuotteita. Osa säilytyskalusteistamme valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa, ja tuotteen kotimaisuudesta kertoo Avainlippu.

Omalla tehtaallamme valmistamme muun muassa Tema-, Forma- ja Forte-sarjan senkkejä, lipastoja ja tv-tasoja. Myös osa Gustav-sarjan säilytyskalusteista valmistetaan Sastamalan Kallialassa.

– Hienoa oli myös Ahti Taskisen suunnitteleman ajattoman Vitriini-sarjan paluu myyntivalikoimaan, jolloin pääsimme myös tuotannon puolella päivittämään klassisen tuotteen valmistusmenetelmiä modernille konekannalle, operatiivinen johtaja Antti Kiviniemi kertoo.

Tehtaalla on työntekijöitä yhteensä noin 50. Joukosta löytyy yli 40 vuotta talossa olleita kuin vasta uransa alkuvaiheilla olevia. Kiviniemen mukaan porukassa kiteytyy kokemuksen ja innovatiivisuuden yhdistelmä, jota täydentävät vankka ammattitaito ja positiivinen yhdessä tekemisen henki. Nämä ominaisuudet erottavat Niemi Designin kilpailijoistaan.

– Globaalissa kilpailukentässä olemme se vähän mutkattomampi vaihtoehto, joka todella tuntee suomalaisten mieltymykset. Nämä mieltymykset kuitenkin vuosien ja trendien mukana muuttuvat hiljalleen ja sen vuoksi pyrimme tutkimaan, kehittämään ja innovoimaan jatkuvasti uudenlaisia tuote- ja palveluratkaisuja, Kiviniemi painottaa.

Kun tuotteet valmistetaan lähellä ja niiden elinkaari on pitkä, on se huomattavasti parempi ratkaisu myös ympäristön ja kestävän kehityksen kannalta. Kiviniemen mukaan lähellä tuotetut tuotteet ovat tietyllä tapaa aina henkilökohtaisempiakin.

– Tiedämme tarkkaan minkä koneiden läpi tuotteet ovat virranneet ja ennen kaikkea ketkä ovat tuotannosta osallistuneet kyseisen tuotteen valmistukseen. Tiedämme esimerkiksi, jos tuotteen kokoonpanon on tehnyt suuri jääkiekon ystävä tai osien maalauksen tuore perheenisä. Siten tuote on tehty erityisesti meiltä juuri sinulle.

Avainlipulla varustetuilla tuotteilla on suuri arvo, mutta pyrimme tarjoamaan asiakkaille juuri heille sopivia ratkaisuja, joissa yhdistyvät erilaiset vaatimukset esimerkiksi tuotteen designista, hinnasta ja kotimaisuudesta.

– Yrityksen pitkä historia suomalaisena huonekaluvalmistajana on tietysti ylpeyden aihe ja on aina hienoa, kun kuluttaja tekee päätöksen tukea suomalaista työtä, Kiviniemi kiittelee.

 

Lue lisää

Casia-sohva tuo valoa rouheaan kotiin

Helsinkiläisen Viivi Valokaisen perheessä unelmoitiin pitkään vaaleasta sohvasta, joka sopii lapsiperheeseen. Casia-sohvan kohdalla moni asia ratkesi kerralla. – Casia-sohvan ulkonäkö ja laatu miellyttivät. Lisäksi

Lue lisää