fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Casia-sohva tuo valoa rouheaan kotiin

Helsinkiläisen Viivi Valokaisen perheessä unelmoitiin pitkään vaaleasta sohvasta, joka sopii lapsiperheeseen. Casia-sohvan kohdalla moni asia ratkesi kerralla.

– Casia-sohvan ulkonäkö ja laatu miellyttivät. Lisäksi sohvassa on vesipestävä, luonnostaan likaa hylkivä verhoilu. Vaikka sohvalla chillaisi koko perhe, se pysyy ryhdikkäänä ja näyttää ”koskemattomalta”, sisällöntuottajana työskentelevä Valokainen kehuu.

Casia-sohva on kiinteästi verhoiltu Lauritzonin laadukkaalla Bond-kankaalla, jolle Lauritzon myöntää viiden vuoden takuun. Jacquard-kudottu Bond-kangas on kaunis, pehmeä buklee-kangas. Sohvaa on saatavilla viidessä eri verhoiluvärissä.

Casia-sohva tuo valoa Viivi Valokaisen rouheaan kotiin.

Valokainen kertoo, että vaaleanbeige Casia-sohva löysi helposti paikkansa nelihenkisen perheen olohuoneesta. Koko perhe mahtuu hyvin sohvalle katsomaan leffaa ja makoilemaan.

– Sohva on meidän kotimme keskipiste ja lempipaikka. Oli myös kiva huomata, kuinka sohva toi ihanasti valoa meidän rouheaan kotiimme.

Valokaiselle on tärkeää, että hän saa yhteistöissä tukea suomalaista suunnittelua ja suomalaista perheyritystä. Casia-sohvan ovat suunnitelleet sisustusarkkitehdit SIO Petra Lassenius ja Sari Matikka. Sohva valmistetaan Niemen omalla sohvatehtaalla Virossa.

– Meidän aikuisten sänky on myös Niemi Designin mallistosta, joten meillä oli jo entuudestaan 100% luotto Niemen jengiin, Valokainen kertoo yhteistyöstä Niemi Designin kanssa.

Lue lisää

Lähituotantoa Sastamalasta

Olemme Niemi Designilla sitoutuneita siihen, että tarjoamme asiakkaillemme kestäviä, kiinnostavia ja kauniita tuotteita. Osa säilytyskalusteistamme valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa, ja tuotteen kotimaisuudesta kertoo Avainlippu.

Lue lisää