fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Niemi Design mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä

Niemi Design on mukana tuomassa hyvää joulumieltä kotimaan vähävaraisille lapsiperheille tukemalla Hyvä Joulumieli -keräystä. Jouluna 2023 lahjoitamme jokaisesta 27.11.-17.12. aikana tehdystä, 50 euroa ylittävästä verkkokaupan tilauksesta 4 euroa Hyvä Joulumieli -keräykseen.

Punaisen Ristin, Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Ylen yhdessä järjestämä Hyvä Joulumieli on perinteikäs keräys joulun alla. Keräys järjestetään tänä vuonna jo 27. kerran. Perheiden avun tarve ja sitä kautta keräyksen merkitys on kasvanut viime vuosina.

”Lapsiperheköyhyys on pysytellyt Suomessa pitkään suunnilleen samalla tasolla. Nyt viime vuosina tilanne on vaikeutunut, kun hinnat ovat nousseet. Viime vuoden alussa kiihtynyt inflaatio on lisännyt minimibudjetilla elävien lasten määrää jo ennalta 30 000:lla”, Punaisen Ristin sosiaalisen hyvinvoinnin koordinaattori Maaret Alaranta kertoo.

Maaret Alaranta on Punaisen Ristin sosiaalisen hyvinvoinnin koordinaattori.

Tällä hetkellä Suomessa on 130 000 vähävaraista lasta. Alarannan mukaan tilanne ei ole helpottamassa, sillä lapsiperheisiin ollaan kohdistamassa sosiaaliturvan leikkauksia.

”On arvioitu, että ensi vuonna vähävaraisissa perheissä elää 17 000 lasta enemmän kuin nyt.”

Joulun aikaan eriarvoisuuden kokemukset korostuvat, sillä kaikilla vanhemmilla ei ole varaa järjestää joulua perheelleen. Alaranta kertoo, että lapsuuden joulumuistot, herkut ja lahjapaketit ovat meille kaikille tärkeitä. Lahjoitusten turvin näitä muistoja pystytään luomaan lapsille.

”Apumme tulee erityisen suureen tarpeeseen tänä vuonna, kun monilla lapsiperheillä on taloudellisesti tiukkaa hintojen nousun myötä. Joulu on antamisen aikaa ja ihmiset haluavat lahjoittaa hyvää mieltä myös muille”, Alaranta kiittelee.

Lahjoituksilla hankitaan 70 euron arvoisia ruokalahjakortteja, joilla perheet voivat hankkia ruokaa joulupöytään.

”Tavoitteenamme on kerätä 1 540 000 euroa, joiden turvin hankitaan lahjakortit 22 000 vähävaraiselle kotimaan lapsiperheelle.”

Kuva: Mari Vehkalahti / Suomen Punainen Risti

Lue lisää

Vuosi Loviisan Asuntomessuista

Niemi Design oli mukana viime kesän Asuntomessuilla kohteessa 12, Cabin Havsstrand. Talo on moderni ekopuutalo, jonka arkkitehtisuunnittelusta vastasi arkkitehti SAFA Jani Lahti. Talon sisustuksessa

Lue lisää

Lähituotantoa Sastamalasta

Olemme Niemi Designilla sitoutuneita siihen, että tarjoamme asiakkaillemme kestäviä, kiinnostavia ja kauniita tuotteita. Osa säilytyskalusteistamme valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa, ja tuotteen kotimaisuudesta kertoo Avainlippu.

Lue lisää