fbpx

No products in the cart.

RUOKAPÖYDÄT JA TUOLIT SEKÄ KLASSIKKO- JA NATURE SLEEP -SARJAT -25% KOODILLA DESIGNJOULU25. 🤍

nuoli ikoni

Niemi Designin suunnittelijaosasto saa täydennystä

Niemi Designin suunnittelijaosasto saa täydennystä, kun joukkoon liittyy huonekalu- ja tuotesuunnittelija Andy Boyce. Hän luo moderneja ja käytännöllisiä tuotteita jokapäiväiseen elämään.

Inkoo- ja Veija-sarjat suunnitellut Boyce halusi pienestä pojasta asti suuntautua luovalle alalle, joko taiteen tai muotoilun parissa.

”Huonekalu- ja tuotesuunnittelu oli selkeä uravalinta, sillä se sisälsi paljon piirtämistä, käytännön työskentelyä eri materiaalien parissa sekä paljon teknistä ongelmanratkaisua, joista kaikista nautin todella paljon”, Boyce kertoo.

Huonekalu- ja tuotesuunnittelija Andy Boyce on luonut Niemi Designille muun muassa Inkoo- ja Veija-sarjat.

Boyce on opiskellut huonekalu- ja tuotesuunnittelua Nottinghamissa Trentin yliopistossa.

Omassa suunnittelutyössään Boyce yrittää aina kokeilla jotain uutta. Se voi olla tietyn materiaalin, viimeistelyn, valmistusprosessin tai teknisen konseptin hyödyntämistä.

”Suunnittelijana kuvailisin itseäni käyttäjäystävälliseksi ja -keskeiseksi. Haluan, että tuotteeni tulevat arkikäyttöön ja tuovat käyttäjilleen iloa.”

Niemi Designin Inkoo-sarja sisältää ruokapöydän, sohvapöydän ja senkin. Inkoo-senkin suunnittelussa Boyce halusi päivittää nykyaikaan liukuvan puuoven, jota on käytetty huonekaluissa jo pitkään. Hän haki inspiraatiota skandinaavisesta muotoilusta.

”Järjestin pystysuorat, puiset säleet ainutlaatuisemmalla tavalla, se luo huonekalulle paljon nykyaikaisemman tunnelman.”

Veija-sarja sisältää ruokapöydän ja senkin. Boycen mukaan sarja on vuosisadan puolivälin inspiroima. Huonekaluissa käytetään nykyaikaisia valmistustekniikoita teksturoitujen, geometristen, kaakeloitujen kaappien luomiseen.

”Veija-senkin kaakeloitu kuvio on massiivitammea, joka on työstetty ja profiloitu siten, että geometrinen kuvio paljastuu valon ja varjon avulla”, Boyce kuvailee.

 

Andy Boyce

Huonekalu- ja tuotesuunnittelija.
Opiskellut Nottinghamissa Trentin yliopistossa.
Valmistunut Bachelor of Arts -tutkinnosta (BA) vuonna 2003.
Luo moderneja ja käytännöllisiä tuotteita jokapäiväiseen elämään.
Suunnittelutyössään Boyce yrittää aina kokeilla jotain uutta, esimerkiksi materiaalin, viimeistelyn tai valmistusprosessin hyödyntämistä.
Suunnittelijana Boyce kuvailee itseään käyttäjäystävälliseksi ja -keskeiseksi.
Niemidesignille Boyce on suunnitellut Inkoo- ja Veija-sarjat.

Lue lisää

Casia-sohva tuo valoa rouheaan kotiin

Helsinkiläisen Viivi Valokaisen perheessä unelmoitiin pitkään vaaleasta sohvasta, joka sopii lapsiperheeseen. Casia-sohvan kohdalla moni asia ratkesi kerralla. – Casia-sohvan ulkonäkö ja laatu miellyttivät. Lisäksi

Lue lisää

Vitriini, aika on sen ystävä

Vitriini-hylly on jonkin aikaa elänyt hiljaiseloa. Syksyllä 2023 Niemi Design vastaa asiakkaiden toiveisiin ja palauttaa tuotevalikoimiinsa Ahti Taskisen Vitriini-hyllysarjan. ”Vitriinin paluuta on paljon kyselty.

Lue lisää