fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Niemi Designin suunnittelijaosasto saa täydennystä

Niemi Designin suunnittelijaosasto saa täydennystä, kun joukkoon liittyy huonekalu- ja tuotesuunnittelija Andy Boyce. Hän luo moderneja ja käytännöllisiä tuotteita jokapäiväiseen elämään.

Inkoo- ja Veija-sarjat suunnitellut Boyce halusi pienestä pojasta asti suuntautua luovalle alalle, joko taiteen tai muotoilun parissa.

”Huonekalu- ja tuotesuunnittelu oli selkeä uravalinta, sillä se sisälsi paljon piirtämistä, käytännön työskentelyä eri materiaalien parissa sekä paljon teknistä ongelmanratkaisua, joista kaikista nautin todella paljon”, Boyce kertoo.

Huonekalu- ja tuotesuunnittelija Andy Boyce on luonut Niemi Designille muun muassa Inkoo- ja Veija-sarjat.

Boyce on opiskellut huonekalu- ja tuotesuunnittelua Nottinghamissa Trentin yliopistossa.

Omassa suunnittelutyössään Boyce yrittää aina kokeilla jotain uutta. Se voi olla tietyn materiaalin, viimeistelyn, valmistusprosessin tai teknisen konseptin hyödyntämistä.

”Suunnittelijana kuvailisin itseäni käyttäjäystävälliseksi ja -keskeiseksi. Haluan, että tuotteeni tulevat arkikäyttöön ja tuovat käyttäjilleen iloa.”

Niemi Designin Inkoo-sarja sisältää ruokapöydän, sohvapöydän ja senkin. Inkoo-senkin suunnittelussa Boyce halusi päivittää nykyaikaan liukuvan puuoven, jota on käytetty huonekaluissa jo pitkään. Hän haki inspiraatiota skandinaavisesta muotoilusta.

”Järjestin pystysuorat, puiset säleet ainutlaatuisemmalla tavalla, se luo huonekalulle paljon nykyaikaisemman tunnelman.”

Veija-sarja sisältää ruokapöydän ja senkin. Boycen mukaan sarja on vuosisadan puolivälin inspiroima. Huonekaluissa käytetään nykyaikaisia valmistustekniikoita teksturoitujen, geometristen, kaakeloitujen kaappien luomiseen.

”Veija-senkin kaakeloitu kuvio on massiivitammea, joka on työstetty ja profiloitu siten, että geometrinen kuvio paljastuu valon ja varjon avulla”, Boyce kuvailee.

 

Andy Boyce

Huonekalu- ja tuotesuunnittelija.
Opiskellut Nottinghamissa Trentin yliopistossa.
Valmistunut Bachelor of Arts -tutkinnosta (BA) vuonna 2003.
Luo moderneja ja käytännöllisiä tuotteita jokapäiväiseen elämään.
Suunnittelutyössään Boyce yrittää aina kokeilla jotain uutta, esimerkiksi materiaalin, viimeistelyn tai valmistusprosessin hyödyntämistä.
Suunnittelijana Boyce kuvailee itseään käyttäjäystävälliseksi ja -keskeiseksi.
Niemidesignille Boyce on suunnitellut Inkoo- ja Veija-sarjat.

Lue lisää

Vuosi Loviisan Asuntomessuista

Niemi Design oli mukana viime kesän Asuntomessuilla kohteessa 12, Cabin Havsstrand. Talo on moderni ekopuutalo, jonka arkkitehtisuunnittelusta vastasi arkkitehti SAFA Jani Lahti. Talon sisustuksessa

Lue lisää

Lähituotantoa Sastamalasta

Olemme Niemi Designilla sitoutuneita siihen, että tarjoamme asiakkaillemme kestäviä, kiinnostavia ja kauniita tuotteita. Osa säilytyskalusteistamme valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa, ja tuotteen kotimaisuudesta kertoo Avainlippu.

Lue lisää