fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Unipuu-sänky ratkaisi monta ongelmaa

Brand Specialist ja valokuvaaja Suvi Sillvanin 9-vuotias poika oli jo pitkään haaveillut parvisängystä. Vauvavuosien jälkeen poika siirtyi pinnasängystä Muuramen sänkyyn, jossa äitikin oli lapsuudessaan nukkunut.

”Sänky oli ennen osa kerrossänkyä, jossa nukuimme kaksossiskoni kanssa. Sänky on minulle rakas, mutta äidin perintösänky ei välttämättä miellytä koululaista”, Sillvan kertoo.

Valokuvaaja ja Brand Specialist Suvi Sillvan

Kun perheellä oli takanaan lukuisia muuttoja, Sillvanin mies kommentoi sängyn kokeneen jo kovia. Hän heitti ilmoille ajatuksen uudesta sängystä ja lapsen toiveen täyttämisestä.

”Painostus kotona oli sen verran kova, että kyselin IG-stooreissa seuraajilta vinkkejä parvisängystä, joka olisi sopivan pieni ja sen muotokieli miellyttäisi myös minua.”

Lapsen huoneen koko saneli mitat uudelle sängylle. Sillvanien Tampereella sijaitsevassa kodissa huonekorkeus on jopa 2,75 metriä, mutta lapsen huone ei ole kovin iso.

Sillvan teki Niemen Tehtaiden kanssa kaupallisen yhteistyön, jonka johdosta poika sai Unipuu-parvisängyn. Uusi sänky täytti monta 9-vuotiaan toivetta.

”Poika ei halunnut kokonaan valkoista sänkyä, mutta mustat tikkaat toivat siihen hänen mielestään riittävästi väriä. Hän on aina haaveillut kirjahyllystä, ja myös sen parvisänky mahdollisti.”

 

Sillvania miellytti Unipuu-parvisängyn suoraviivainen, suomalainen muotokieli sekä muunneltavuus. Äidillä oli myös muita toiveita uuden sängyn suhteen.

”Toivoin, että poika lukisi enemmän. Nyt kirjahyllyltä löytyy lapsen suosikkikirjat, jotka ovat ahkerassa käytössä.”

Parvisänky muutti lapsen huoneen tilavammaksi, toimivammaksi ja viihtyisämmäksi. Huoneessa vietetään nyt paljon enemmän aikaa kuin ennen.

”Lapsi on valinnut huoneeseensa seinävärit ja hän saa muutenkin osallistua sen sisustamiseen. Tärkeintä on tietysti, että lapsi on uuteen sänkyynsä tyytyväinen.”

Lapsen suusta kuulee usein totuuden. Niin tässäkin tapauksessa.

”Olen niin lyhyt, etten kunnolla näe parvelle, joten poika on iloinen, kun ei tarvitse enää pedata sänkyä. 9-vuotiaalle majat ovat yhä kova juttu ja parven alla sellainen on aina käyttövalmiina.”

Kodin sisustamisessa Sillvan ja hänen miehensä pyrkivät panostamaan pitkäikäisiin huonekaluihin ja tavaroihin. Perhe asui aiemmin muutaman vuoden Tanskassa ja myös siellä koti sisustettiin samoilla huonekaluilla kuin mitä nykyisestä kodista löytyy.

”Pitkäikäisyyden lisäksi kotimaisen toimijan tukeminen on tärkeää”, Sillvan painottaa.

 

Lue lisää

Vitriini, aika on sen ystävä

Vitriini-hylly on jonkin aikaa elänyt hiljaiseloa. Syksyllä 2023 Niemi Design vastaa asiakkaiden toiveisiin ja palauttaa tuotevalikoimiinsa Ahti Taskisen Vitriini-hyllysarjan. ”Vitriinin paluuta on paljon kyselty.

Lue lisää

Kesäpiha sisustetaan lomamoodi mielessä

Kun aurinko alkaa lämmittää, ajatukset siirtyvät sisätiloista kesäpihan puolelle. Ulkona viihtyvyyteen halutaan panostaa, sillä kesäpiha on kuin kodin toinen olohuone. ”Ulkotilat sisustetaan rentoutumista ajatellen

Lue lisää

Rakastettu Klassikko-tuoteperheemme laajenee

Iki-ihana, rakastettu Klassikko-tuoteperhe valloittaa nyt uuden sävyisillä ruokailutilan kalusteilla. Yksi uusista sävyvariaatioista on tyylikäs tiikki-musta Klassikko-ruokapöytä, joka nähdään tulevan kesän Asuntomessuilla Loviisassa. Ajatus Klassikko-tuoteperheen

Lue lisää