fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Rakastettu Klassikko-tuoteperheemme laajenee

Iki-ihana, rakastettu Klassikko-tuoteperhe valloittaa nyt uuden sävyisillä ruokailutilan kalusteilla. Yksi uusista sävyvariaatioista on tyylikäs tiikki-musta Klassikko-ruokapöytä, joka nähdään tulevan kesän Asuntomessuilla Loviisassa. Ajatus Klassikko-tuoteperheen laajentamisesta lähti liikkeelle yhteistyöstä asuntomessukohteen kanssa.

Toinen, uusi värivariaatio on antiikkisen patinoitunut pähkinä. Molemmista sävyistä on saatavilla eri kokoiset ruokapöydät ja tuolit. Kaikki kalusteet valmistetaan koivusta, mutta ne on sävytetty tiikin ja pähkinän sävyiseksi.

Klassikko istuu tyylikkäästi niin arkeen kuin juhlaan. Klassikko-ruokailutilan kalusteiden muotoilussa on henkäys historiaa, mutta ilme on silti moderni ja kauniin minimalistinen.

Koko Niemi Designin ydin kiteytyy täydellisesti Klassikko-sarjan kohdalla: ​Ajatonta käytännöllisyyttä ja elinikäisiä rakkaustarinoita.

 

Klassikko-tuoteperhe sai alkunsa pinnasängystä 1950-luvulla. Se oli klassikko jo syntyessään, sillä kalusteet kestävät ja kiertävät sukupolvelta toiselle.

Ajattomuus lähtee mielestämme ennen kaikkea käytännöllisyydestä, jossa vähemmän on enemmän. Se ei kuitenkaan tarkoita yhtä ja samaa tyyliä tai tylsyyttä. Vuosien aikana hankitut huonekalut tuovat kiinnostavaa kerroksellisuutta, jossa persoonallisuus saa näkyä.

​Klassikko-huonekaluilla on monia merkityksiä, joista tärkeimpiä ovat kestävyys ja laatu. Niillä on myös kyky luoda kodikasta, tyylikästä tunnelmaa kotiin.​

Klassikko-tuoteperhettä on päivitetty lisäämällä sarjaan uusia värejä, esimerkiksi pähkinä ja tiikki

Lue lisää

Vuosi Loviisan Asuntomessuista

Niemi Design oli mukana viime kesän Asuntomessuilla kohteessa 12, Cabin Havsstrand. Talo on moderni ekopuutalo, jonka arkkitehtisuunnittelusta vastasi arkkitehti SAFA Jani Lahti. Talon sisustuksessa

Lue lisää

Lähituotantoa Sastamalasta

Olemme Niemi Designilla sitoutuneita siihen, että tarjoamme asiakkaillemme kestäviä, kiinnostavia ja kauniita tuotteita. Osa säilytyskalusteistamme valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa, ja tuotteen kotimaisuudesta kertoo Avainlippu.

Lue lisää