fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Rakastettu Klassikko-tuoteperheemme laajenee

Iki-ihana, rakastettu Klassikko-tuoteperhe valloittaa nyt uuden sävyisillä ruokailutilan kalusteilla. Yksi uusista sävyvariaatioista on tyylikäs tiikki-musta Klassikko-ruokapöytä, joka nähdään tulevan kesän Asuntomessuilla Loviisassa. Ajatus Klassikko-tuoteperheen laajentamisesta lähti liikkeelle yhteistyöstä asuntomessukohteen kanssa.

Toinen, uusi värivariaatio on antiikkisen patinoitunut pähkinä. Molemmista sävyistä on saatavilla eri kokoiset ruokapöydät ja tuolit. Kaikki kalusteet valmistetaan koivusta, mutta ne on sävytetty tiikin ja pähkinän sävyiseksi.

Klassikko istuu tyylikkäästi niin arkeen kuin juhlaan. Klassikko-ruokailutilan kalusteiden muotoilussa on henkäys historiaa, mutta ilme on silti moderni ja kauniin minimalistinen.

Koko Niemi Designin ydin kiteytyy täydellisesti Klassikko-sarjan kohdalla: ​Ajatonta käytännöllisyyttä ja elinikäisiä rakkaustarinoita.

 

Klassikko-tuoteperhe sai alkunsa pinnasängystä 1950-luvulla. Se oli klassikko jo syntyessään, sillä kalusteet kestävät ja kiertävät sukupolvelta toiselle.

Ajattomuus lähtee mielestämme ennen kaikkea käytännöllisyydestä, jossa vähemmän on enemmän. Se ei kuitenkaan tarkoita yhtä ja samaa tyyliä tai tylsyyttä. Vuosien aikana hankitut huonekalut tuovat kiinnostavaa kerroksellisuutta, jossa persoonallisuus saa näkyä.

​Klassikko-huonekaluilla on monia merkityksiä, joista tärkeimpiä ovat kestävyys ja laatu. Niillä on myös kyky luoda kodikasta, tyylikästä tunnelmaa kotiin.​

Klassikko-tuoteperhettä on päivitetty lisäämällä sarjaan uusia värejä, esimerkiksi pähkinä ja tiikki

Lue lisää

Kesäpiha sisustetaan lomamoodi mielessä

Kun aurinko alkaa lämmittää, ajatukset siirtyvät sisätiloista kesäpihan puolelle. Ulkona viihtyvyyteen halutaan panostaa, sillä kesäpiha on kuin kodin toinen olohuone. ”Ulkotilat sisustetaan rentoutumista ajatellen

Lue lisää

Parempaa sinulle, parempaa luonnolle

Me vietämme kolmanneksen elämästämme sängyssä, joten patjan materiaali on merkittävä osa terveellisiä elämäntapoja. Nukkuminen laadukkaissa luonnonmateriaaleissa on yksinkertainen keino vähentää ympäristöstä saatavaa kemikaalikuormaa. Nature Sleep

Lue lisää