fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Parempaa sinulle, parempaa luonnolle

Me vietämme kolmanneksen elämästämme sängyssä, joten patjan materiaali on merkittävä osa terveellisiä elämäntapoja. Nukkuminen laadukkaissa luonnonmateriaaleissa on yksinkertainen keino vähentää ympäristöstä saatavaa kemikaalikuormaa.

Nature Sleep by Niemi Design -malliston sängyt valmistetaan kestävistä ja ekologisista materiaaleista, kuten 100% kierrätetystä puuvillasta, villasta sekä luonnonlateksista. Lateksi on luontaisesti antibakteerinen, erittäin hygieeninen materiaali.

”Lateksista valmistetut orgaaniset patjat ovat erittäin pitkäikäisiä, koska ne ovat luonnostaan kestävämpiä ja kimmoisampia verrattuna vaahtomuovipatjoihin”, markkinointipäällikkö Laura Tyni-Järvelä painottaa.

Laadukkaat ja hengittävät luonnonmateriaalit yhdessä ammattitaitoisten tekijöiden kanssa saavat aikaan parhaat unet. Luonnonmukaisten materiaalien ansiosta uni on miellyttävää, laadukasta, hyvää ja syvää.

Niemi Designin sänkyvalikoima laajenee ekologisten, kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

”Ympäristön huomioiminen on nykypäivänä itsestäänselvyys eikä niinkään lisäarvo. Siksi sitä kohti mennään määrätietoisesti valikoimissakin. Huonekalubisnes on toimialana esimerkiksi tekstiiliteollisuutta kestävämpi, kun tuotteita ostetaan lähtökohtaisesti pitkäksi ajaksi. Silti valmistuksessa ja materiaalivalinnoissa on paljon asioita, joihin voidaan kiinnittää huomiota, kuten valita kierrätettyjä materiaaleja neitseellisten sijaan”, markkinointipäällikkö tiivistää.

Esimerkiksi kierrätetyn puuvillan käyttö säästää luonnonvaroja, koska neitseellinen puuvilla on yksi epäekologisimmista luonnonmateriaaleista kasvatusvaatimustensa vuoksi.

Nature Sleep by Niemi Design -mallistoon kuuluu Nature Sleep -jenkkisänky, Nature Sleep -runkopatja sekä Nature Sleep -sängynpääty. Sängyt ja pääty tuovat luonnonmukaista pehmeyttä ja hyvinvointia makuuhuoneeseen.

”Luonnonmateriaaleista valmistettua sänkyä voisi verrata vaikka luomuruokaan. Ei niin sanottu ’tavallinen’ ruoka ole haitallista, mutta luomuruoan kohdalla voi olla varmempi, että kemikaaleja on vähemmän ja näin pitkässä juoksussa se on parempi sekä ihmiselle itselleen että luonnolle”, Tyni-Järvelä kiteyttää.

Lue lisää

Lähituotantoa Sastamalasta

Olemme Niemi Designilla sitoutuneita siihen, että tarjoamme asiakkaillemme kestäviä, kiinnostavia ja kauniita tuotteita. Osa säilytyskalusteistamme valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa, ja tuotteen kotimaisuudesta kertoo Avainlippu.

Lue lisää