fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Olemme mukana Loviisan Asuntomessuilla

Niemi Design on mukana tulevan kesän Asuntomessuilla Loviisassa. Asuntomessut järjestetään Loviisan uudella merellisellä Kuningattarenrannan asuinalueella 7.7-6.8.

Kohteemme Asuntomessuilla on Cabin Havsstrand, moderni ekopuutalo, jonka arkkitehtisuunnittelusta vastaa arkkitehti SAFA Jani Lahti ja sisustuksesta sisustusarkkitehti Irene Jarva.

Cabin Havsstrand -nimisen kodin asukkaat Tiina-Josefina ja Julius Merenranta kertovat, että kodin sisustuksessa on tarkoitus yhdistää eleganttia vintagea ja uutta, ajatonta designia.

Tiina-Josefinan suvulla on pitkä, yhteinen historia Loviisan kanssa ja tämän takia kaupunki onkin tuntunut aina kodilta.

”Asuntomessuvuonna tulee kuluneeksi tasan 120 vuotta siitä, kun sukuni muutti aikanaan Loviisaan”, hän kertoo.

Messualueella asutaan aivan meren äärellä ja kaikessa toiminnassa huomioidaan meren läheisyys sekä ekologinen rakennustapa. Kuningattarenrannan talojen elinkaari ulottuu pitkälle tulevaisuuteen ja Cabin Havsstrand onkin mitä mainioin kumppani 125-vuotisjuhlavuottaan viettävälle Niemen Tehtaille.

Lue lisää

Casia-sohva tuo valoa rouheaan kotiin

Helsinkiläisen Viivi Valokaisen perheessä unelmoitiin pitkään vaaleasta sohvasta, joka sopii lapsiperheeseen. Casia-sohvan kohdalla moni asia ratkesi kerralla. – Casia-sohvan ulkonäkö ja laatu miellyttivät. Lisäksi

Lue lisää