fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Olemme mukana Loviisan Asuntomessuilla

Niemi Design on mukana tulevan kesän Asuntomessuilla Loviisassa. Asuntomessut järjestetään Loviisan uudella merellisellä Kuningattarenrannan asuinalueella 7.7-6.8.

Kohteemme Asuntomessuilla on Cabin Havsstrand, moderni ekopuutalo, jonka arkkitehtisuunnittelusta vastaa arkkitehti SAFA Jani Lahti ja sisustuksesta sisustusarkkitehti Irene Jarva.

Cabin Havsstrand -nimisen kodin asukkaat Tiina-Josefina ja Julius Merenranta kertovat, että kodin sisustuksessa on tarkoitus yhdistää eleganttia vintagea ja uutta, ajatonta designia.

Tiina-Josefinan suvulla on pitkä, yhteinen historia Loviisan kanssa ja tämän takia kaupunki onkin tuntunut aina kodilta.

”Asuntomessuvuonna tulee kuluneeksi tasan 120 vuotta siitä, kun sukuni muutti aikanaan Loviisaan”, hän kertoo.

Messualueella asutaan aivan meren äärellä ja kaikessa toiminnassa huomioidaan meren läheisyys sekä ekologinen rakennustapa. Kuningattarenrannan talojen elinkaari ulottuu pitkälle tulevaisuuteen ja Cabin Havsstrand onkin mitä mainioin kumppani 125-vuotisjuhlavuottaan viettävälle Niemen Tehtaille.

Lue lisää

Vitriini, aika on sen ystävä

Vitriini-hylly on jonkin aikaa elänyt hiljaiseloa. Syksyllä 2023 Niemi Design vastaa asiakkaiden toiveisiin ja palauttaa tuotevalikoimiinsa Ahti Taskisen Vitriini-hyllysarjan. ”Vitriinin paluuta on paljon kyselty.

Lue lisää

Kesäpiha sisustetaan lomamoodi mielessä

Kun aurinko alkaa lämmittää, ajatukset siirtyvät sisätiloista kesäpihan puolelle. Ulkona viihtyvyyteen halutaan panostaa, sillä kesäpiha on kuin kodin toinen olohuone. ”Ulkotilat sisustetaan rentoutumista ajatellen

Lue lisää

Rakastettu Klassikko-tuoteperheemme laajenee

Iki-ihana, rakastettu Klassikko-tuoteperhe valloittaa nyt uuden sävyisillä ruokailutilan kalusteilla. Yksi uusista sävyvariaatioista on tyylikäs tiikki-musta Klassikko-ruokapöytä, joka nähdään tulevan kesän Asuntomessuilla Loviisassa. Ajatus Klassikko-tuoteperheen

Lue lisää