fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Vaikuttajan valinnat: Salla Juurakko

Somekuvista tuttu, omaa mediatoimistoa luotsaava perhebloggaaja Salla Juurakko oli ongelman edessä. Valkoinen, muhkea kangassohva ei enää täyttänyt lapsiperheen kriteereitä. Hän googletteli Suomessa toimivia huonekaluvalmistajia ja löysi Niemen Tehtaat.

”Kun näin bonded-nahkaisen Kaarna-sohvan, olin myyty. Ihastuin myös yrityksen arvomaailmaan ja nettisivuilla oleviin kuviin”, Salla Juurakko kertoo.

Juurakon kotiin toimitettiin vaikuttajayhteistyönä kolmen istuttava Kaarna-sohva sekä -rahi.

”Halusin sohvan väriltä maanläheisyyttä, että se rytmittäisi paremmin kodin sisustusta. Nyt huomaan, että uusien kalusteiden ansiosta koko olohuone näyttää ryhdikkäämmältä”, The Juurakko journal -blogia kirjoittava Juurakko iloitsee.

Bloginostossa somevaikuttaja Salla Juurakko kertoo Kaarna-sohvastaan

Sisustajana hän ammentaa inspiraatiota Instagramista ja Pinterestistä. Juurakon kodissa on vaikutteita maalaisromanttisesta ja bohosta sisustustyylistä.

”Mutta kodikkuus on aina tyylejä tärkeämpää. Se, mikä tuntuu omalta, ratkaisee”, hän pohtii.

Juurakko kuvailee itseään innostujatyypiksi. Kodin sisustus saattaa muuttua jopa viikon tai kahden välein. Tämä ei tarkoita uusien huonekalujen ostamista vaan vanhojen uudelleen järjestelyä. Esimerkiksi hyllyn paikka saattaa siirtyä seinältä toiselle.

”Mikä toimii, mikä toimisi vielä paremmin, miten saadaan maksimoitua tila ja säilytysratkaisut asunnossa.”

Tapa sisustaa kotia on muuttunut vuosien varrella. Juurakko ajatteli ennen, että riittää, kun kodissa vaan ”näyttää kivalta”. Nykyisin perheessä panostetaan laadukkaisiin materiaaleihin ja huonekaluihin, jotka kestävät vuosikymmeniä.

”Myös suomalaisten toimijoiden tukeminen on tärkeää”, hän korostaa.

Bloginostossa somevaikuttaja Salla Juurakko kertoo Kaarna-sohvastaan

Juurakko on bloggaamisen, yrittämisen ja sisustamisen lisäksi myös kolmen pojan äiti. 9-, 3-, ja 1,5-vuotiaat lapset sekä yksi koira tuovat lapsiperhearkeen vauhtia sekä vilinää. Lasten legot ja leikit kulkeutuvat luonnollisesti olohuoneeseen päivän aikana, mutta päivän päätteeksi tehdään aina iltasiivous.

”Osallistutan lapsia siivoukseen. Kilpailemme siitä, kuka saa eniten legoja kerättyä laatikkoon.

”Päivisin koti on aina aivan räjähtänyt. Jos otan sisustuskuvia Instagramiin, siivoan vain sen nurkan, jossa kuvaan”, Juurakko paljastaa.

Some-vaikuttaja kertoo rakastavansa kauniita kuvia, joissa on paljon yksityiskohtia. Juurakon oman Instagram-tilin tarkoitus on kuitenkin tuoda esille myös ikävämpiä puolia.

”Haluan normalisoida asioita, jotka nykyajan somessa ovat niin siloteltuja. On ihan normaalia, että välillä väsyttää ja kodissa on sotkuista.”

Juurakon mitta alkoi täyttyä, kun perheen entisen sohvan alta löytyi vanha banaani. Sohva oli niin matala, ettei sen alta voinut kunnolla siivota. Kun sohva sai ylleen vielä kaakaot ja koiran pissat, oli aika kypsä uudelle sohvalle.

”Lapsiperheeseen nahkasohva on hyvä valinta, sillä se on helppo pitää puhtaana. Vaikka sohvatyynylle kaatuisikin mehut, niin kangas ei heti ime kaikkea sisäänsä.”

Lasten tapa käyttää uusia huonekaluja eroaa hiukan vanhempiin verrattuna.

”Itse tykkäisin, että rahin ja sohvan välissä on jonkin verran ilmaa. Lapset kuitenkin laittavat rahin kiinni sohvaan, että saavat pötköttää siinä pitkin pituuttaan. Toimiihan se niinkin”, Juurakko kertoo nauraen.

Lue lisää

Lähituotantoa Sastamalasta

Olemme Niemi Designilla sitoutuneita siihen, että tarjoamme asiakkaillemme kestäviä, kiinnostavia ja kauniita tuotteita. Osa säilytyskalusteistamme valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa, ja tuotteen kotimaisuudesta kertoo Avainlippu.

Lue lisää