fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Unipuu edustaa Nicole Komulaiselle kolmea asiaa

Sosiaalisen median vaikuttaja ja markkinoinnin asiantuntija Nicole Komulainen on kiireinen uranainen, mutta myös kolmen lapsen äiti. 4-vuotias esikoinen ja 2-vuotiaat kaksoset jakavat lastenhuoneen, jossa riittää vilskettä ja vilinää.

”Esikoisellamme oli jo ennestään Unipuun Jatkopuu. Kun kaksoset siirtyivät pois pinnasängyistä, oli looginen jatkumo, että tilalle tulee Unipuun kerrossänky”, Komulainen kertoo yhteistyöstä Niemi Designin kanssa.

Komulaisen mukaan kerrossänkyyn päädyttiin sängystä jo saatujen hyvien kokemusten, sen muunneltavuuden ja kotimaisen valmistuksen ansiosta. Kun lapset kasvavat, niin Unipuukin kasvaa.

”Kun esikoinen siirtyi nukkumaan kerrossängyn yläsänkyyn, hän ”kasvoi” ihan silmissä. Hänellä on etuoikeus nukkua ylempänä, mutta toki kaksoset käyvät siellä ahkerasti vierailulla”, äiti kertoo perheen arjesta.

Sänkyvalinta liittyy myös perheen tulevaisuuden suunnitelmiin ja muuttoaikeisiin.

”Jos muutto jossain vaiheessa toteutuu, niin silti kaikilla lapsilla on oma sänky. Monikäyttöisyys ja lisäkalusteet tuovat sängylle lisäarvoa.”

Komulaisen mukaan tärkeä tekijä lapsen sängyssä on sen turvallisuus. Unipuu-tuoteperheessä on moneen eri sänkyyn sopivia turvalaitoja.

Pienten lasten oma huone on pyritty tekemään mahdollisimman toimivaksi, sillä neliöitä on rajallisesti.

”Mieluummin panostan laadukkaisiin ja pitkäikäisiin kalusteisiin. Aina kun hankin jotain uutta, ajattelen, että se säilyttää arvonsa vuosienkin päästä.”

Unipuu edustaa Komulaiselle kolmea asiaa; se on korkeatasoinen, kotimainen ja kestävä.

”Vaikka markkinoille on tullut paljon uusia lastensänkyvalmistajia, niin Unipuu pitää silti pintansa. Se on perinteikäs sänky, jolla on vielä Avainlippu.”

Yhteistyö Niemi Designin kanssa on ollut Komulaiselle mieluista. Hän liputtaa suomalaisen työn puolesta muissakin tekemissään valinnoissa.

Perheen lapset nukkuvat Unipuu-sängyissä vielä vuosia, mutta Komulaisella on mielessään myös yksi toive.

”Nykyajan asunnot ovat aika pieniä ja neliöt tehokäytössä. Voisiko kerrossänkyä saada tulevaisuudessa eri koossa esimerkiksi lyhyempänä mallina?”

Lue lisää

Vuosi Loviisan Asuntomessuista

Niemi Design oli mukana viime kesän Asuntomessuilla kohteessa 12, Cabin Havsstrand. Talo on moderni ekopuutalo, jonka arkkitehtisuunnittelusta vastasi arkkitehti SAFA Jani Lahti. Talon sisustuksessa

Lue lisää

Lähituotantoa Sastamalasta

Olemme Niemi Designilla sitoutuneita siihen, että tarjoamme asiakkaillemme kestäviä, kiinnostavia ja kauniita tuotteita. Osa säilytyskalusteistamme valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa, ja tuotteen kotimaisuudesta kertoo Avainlippu.

Lue lisää