fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Helmet-nojatuoli

697,50

(sis. alv 24%)

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 930,00.

125-juhlavuotemme kunniaksi sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen on luonut yhteistyössä Niemi Designin kanssa pyöreälinjaisen, syliinsä kutsuvan Helmet-nojatuolin.

Tuoli on samaan aikaan reilu ulottuvuuksiltaan, mutta kuitenkin ilmeeltään kevyt.

Helmet-nojatuoli valmistetaan omalla sohvatehtaallamme Virossa.

Voit maksaa myös erissä!

Tuotetiedot

Niemen Tehtaat Oy täyttää tänä vuonna 125 vuotta.

Juhlavuoden kunniaksi sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen on luonut yhteistyössä Niemi Designin kanssa pyöreälinjaisen, syliinsä kutsuvan Helmet-nojatuolin.

– Tuoli on samaan aikaan reilu ulottuvuuksiltaan, mutta kuitenkin ilmeeltään kevyt. Ylhäältä katsottuna tuoli on pyöreän pallon muotoinen, kuin helmi, mutta se muistuttaa samalla myös kypärää, josta nimi Helmet on syntynyt, Nousiainen kuvailee.

Nousiaisen mukaan Helmet on parhaimmillaan olohuoneessa oleiluun ja löhöilyyn tarkoitetussa nurkkauksessa, jossa on lupa nauttia olostaan. Helmet-tuolin kruunaa pyöreälinjainen rahi.

– Ota Helmetin kaveriksi lempivilttisi ja -kirjasi, ja nauti olostasi sen syleilyssä. Olet hemmotteluhetkesi ansainnut, hän vinkkaa.

Kalustemuotoilijalle tärkeää on restoratiivinen suunnittelu, joka tarkoittaa kaikki aistit huomioon ottavaa, hyvinvointiin panostavaa suunnittelua, jossa luonto liitetään kiinteäksi osaksi suunnittelua. Tällaisella herkällä suunnittelulla edistetään ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä.

– Helmet toimii pörröisen ja struktuurisen kankaan kanssa, joka vain lisää sen pyöreyttä ja pehmeyttä. Tuolin jalat ovat massiivipuuta ja tuovat kaarevan orgaanisen muotokielen kanssa luonnonelementtejä osaksi designia.

125-juhlavuosi herättää Nousiaisessa kunnioitusta ja arvostusta pitkiä perinteitä ja tehtyä työtä kohtaan.

– On ilo ja kunnia olla osa Niemi Designin tarinaa ja juhlavuotta, Nousiainen kiittelee.

Helmet-nojatuolissa on kiinteä istuin ja selkänoja. Nojatuoli on verhoiltu Lauritzonin Himalaya-kankaalla, joka on 100% kierrätettyä polyesteria. Kankaan hankauksenkesto on 100 000 Martindalea.

Nojatuolista on saatavilla kolme herkullista väriä: valkoinen (Himalaya 907), vaaleanharmaa (Himalaya 905) ja vanha roosa (Himalaya 708).

Verhoilukankaalle suositellaan kemiallista pesua (tetrakloriidi hieno) pesulassa tai vesipesua vain käsin. Käsinpesussa suosittelemme koko alueen puhdistamista kerralla, jotta pesusta ei jää näkyviä rajoja kankaaseen. Verhoilukankaan voi pestä myös esimerkiksi tekstiili- tai höyrypesurilla matalalla lämmöllä.

Nojatuolin istuintyynyssä on palosuojattu ja korkeakimmoinen HR-35-vaahtomuovi, selkänojassa on palosuojattu ja korkeakimmoinen HR-25-vaahtomuovi.

Runko on valmistettu koivuvanerista, tuolissa on lakatut koivujalat (korkeus 19 cm).

Helmet-nojatuoli valmistetaan omalla sohvatehtaallamme Virossa.

Tuotteen mitat

Leveys: 95 cm
Syvyys: 84 cm
Korkeus: 80 cm
Istumaleveys: 65 cm
Istumasyvyys: 56 cm
Istumakorkeus: 43 cm
Jalan korkeus: 19 cm

Tekniset tiedot

Runko: Koivuvaneria
Verhoilu: Kiinteästi verhoiltu Lauritzonin Himalaya-kankaalla, joka on 100% kierrätettyä polyesteria
Hankauksenkesto: 100 000 Martindalea
Pesuohje: Verhoilukankaalle suositellaan kemiallista pesua (tetrakloriidi hieno) pesulassa tai vesipesua vain käsin. Käsinpesussa suosittelemme koko alueen puhdistamista kerralla, jotta pesusta ei jää näkyviä rajoja kankaaseen. Verhoilukankaan voi pestä myös esimerkiksi tekstiili- tai höyrypesurilla matalalla lämmöllä.
Istuintyyny: Korkeakimmoinen ja palosuojattu HR-35-vaahtomuovi
Selkätyyny: Korkeakimmoinen ja palosuojattu HR-25-vaahtomuovi
Jalat: Lakattua koivua
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan valmiiksi koottuna, jalat irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 25 kg
Mitat 95 × 84 × 80 cm
Väri

Valkoinen Himalaya 907 -kangas, Vaaleanharmaa Himalaya 905 -kangas, Vanha roosa Himalaya 708 -kangas

Saatat myös pitää...