fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-25%

Sherpa-nojatuoli

Original price was: 695,00€.Current price is: 521,00€.

(sis. alv 24%)

Sherpa-nojatuolissa on kaarevan muotoiset, puiset käsinojat, joilla käsivarret saavat rentoutua. Tuolissa on ryhdikäs istuvuus ja tukeva puurunko.

Saatavilla harmonisissa harmaan ja vaaleanharmaan väreissä. Jalat ja käsinojat voi valita koivun ja pähkinän sävyistä. Nojatuoli valmistetaan omalla sohvatehtaallamme Virossa.

Tuotetiedot

Sherpa-nojatuolissa rentoutuminen onnistuu hienostuneen hillitysti. Tuolissa on kaarevan muotoiset, puiset käsinojat, joilla on rentouttavaa lepuuttaa käsivarsia. Tuoli on istuttavuudeltaan ryhdikkään jämäkkä, istumakorkeus on 45 cm.

Lisäksi tuolissa on tukeva puurunko, istuintyynyssä ja selkänojassa on korkeakimmoinen ja palosuojattu HR-35-vaahtomuovi.

Harmonisen harmaan ja vaaleanharmaan sävyissä saatava nojatuoli on verhoiltu Lauritzonin laadukkailla Yedi- ja Pyry-kankailla, sekä kahdella eri jalka- ja käsinojavaihtoehdolla, koivu ja pähkinä. Jalan korkeus on 19 cm.

Vaaleanharmaan värinen nojatuoli on kiinteästi verhoiltu Lauritzonin Yedi 232 -kankaalla, joka on 100% polyesteria. Kankaan hankauksenkesto on 100 000 Martindalea.

Yedi-kangas on samettisen pehmeä, mutta hyvin vahva Easycare-kangas. Easycare-kankaat valmistetaan kestävistä ja sileistä kuiduista, joiden ansiosta kankaat ovat luonnostaan vesipestäviä ja helposti puhdistettavia.

Öko-Tex ja Reach-sertifioituihin Easycare-kankaisiin ei ole lisätty kemikaaleja tai jälkikäsittelyaineita, joten ne ovat turvallisia sekä vastuullisia. Yedi-kangas täyttää myös EN 1021-1 SL2-paloluokituksen eli kodin sisustuskankailta vaadittavan paloturvallisuusluokituksen. Yedi-kankaan pesuohjesuositus on kemiallinen pesu tetrakloriidi hieno tai hieno 30 asteen vesipesu.

Harmaan värinen nojatuoli on kiinteästi verhoiltu Lauritzonin Pyry 40 -kankaalla, joka on 90% polyesteria ja 10% polyamidia. Kankaan hankauksenkesto on 40 000 Martindalea. Kankaalla on vettä ja likaa hylkivä viimeistely. Kankaan pesuohjesuositus on kemiallinen pesu tetrakloriidi. Tuotekuvissa näkyvä nojatuoli on verhoiltu tällä kankaalla ja tuolissa on koivujalat.

Sherpa-nojatuoli toimitetaan valmiiksi koottuna, jalat irrallaan. Nojatuoli valmistetaan omalla sohvatehtaallamme Virossa.

Tuotteen mitat

Leveys: 61 cm
Syvyys: 82 cm
Korkeus: 86 cm
Istumakorkeus: 45 cm
Istumasyvyys: 53 cm
Jalan korkeus: 19 cm

Tekniset tiedot

Runko: Koivuvaneria
Verhoilukankaat: Lauritzonin vaaleanharmaa Yedi 232 -kangas, harmaa Pyry 40 -kangas
Kankaiden koostumukset: Yedi-kangas on 100% polyesteria, Pyry-kangas on 90% polyesteria ja 10% polyamidia
Hankauksenkesto: Yedi-kangas on  100 000 Martindalea, Pyry-kangas on 40 000 Martindalea
Pesu-ja hoito-ohjeet: Yedi-kankaan suositus on kemiallinen pesu tetrakloriidi hieno tai hieno 30 asteen vesipesu, Pyry-kankaan suositus on kemiallinen pesu tetrakloriidi
Istuintyynyssä ja selkänojassa: Korkeakimmoinen ja palosuojattu HR-35-vaahtomuovi
Jalat: Koivua ja pähkinää
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan valmiiksi koottuna, jalat irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Hoito-ohjeet

Poista pölyt viikoittain tekstiilipäällysteisistä huonekaluista pölynimurilla, jossa on huonekaluille tarkoitettu pehmeä tekstiilisuutin.

Imuroi irtolika kevyesti tekstiilisuuttimella. Hellävarainen ja säännöllinen imurointi ehkäisee irtolian ja pölyn pinttymistä kankaan pinnalle.

Älä hankaa kangasta suuttimella, joka voi rikkoa kankaan sidokset. Usein nyppyyntyminen kankaan pinnalle johtuu juuri tästä kankaan hoitamattomuudesta: ulkopuolisen kuidun (kuten torkkupeitteiden tai villasukkien) ja pölyn yhteisvaikutuksesta, joka kiertyy kuidun ympärille ja aiheuttaa pallomaista nyppyyntymistä. Pienet alkaneet nypyt voidaan poistaa esimerkiksi nypynpoistajalla.

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 17 kg (kilogramma)
Mitat 86 × 82 × 61 cm (senttimetri)
Väri

Harmaa Pyry 40 -kangas koivujaloilla, Harmaa Pyry 40 -kangas pähkinäjaloilla, Vaaleanharmaa Yedi 232 -kangas koivujaloilla, Vaaleanharmaa Yedi 232 -kangas pähkinäjaloilla

Saatat myös pitää...