fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Joulukauppa on avoinna

Hanki ajoissa joulun ihanimmat lahjat, joilla taiot juhlan tuntua rakkaiden ystävien ja perheiden koteihin.

Vuoden odotetuimpaan juhlaan löydät inspiraatiota Niemen Tehtaiden verkkokaupasta.

 

Aina ajattomilla valaisimilla luot tunnelmaa joulun aikaan. Esimerkiksi Hoodie- ja Pilari-pöytävalaisimissa on kolmen tason himmennin, jolla voi säätää valaisimen kirkkautta. Valaisimet miellyttävät pelkistetyillä muodoillaan ja ne sopivat monipuoliseen käyttöön. Designin ystävää varmasti ilahduttava lahjaidea!

Talvikauteen kuuluvat pehmeyttä tuovat lämpöiset villasukat, pehmeät taljat ja villamatot. Kodin sisustuksen kruunaa Huurre-villamatto, joka samalla lisää kodin tunnelman arvokkuutta. Klassisen kauniissa matossa on hienostunut, lumoava hanhensilmäkuvio. Ja mikä kaikista tärkeintä, 100% villamatto tuntuu pehmeältä jalan alla ja se houkuttelee kävelemään matolla myös paljain jaloin.

Koto-sohvan syleilyssä voi rauhassa virittäytyä juhlatunnelmaan, sillä selkeälinjaiselle sohvalle mahtuu käpertymään vaikka koko perhe. Nappaa perheen lisäksi kainaloon Letti-koristetyynynpäällinen, joka on letin muotoon kudottu tyynynpäällinen maailman hienoimmista kashmirlangoista. Ripaus arjen ylellisyyttä on taatusti joulun suosituimpia toivelahjoja.

Maurimaisen mainio lahjaidea lapsille, ja miksei aikuisillekin, on Mauri Kunnaksen -säkkituolit. Valitse oma suosikkisi neljästä hahmosta: Herra Hakkarainen, Kille, Koiramäen lapset ja Martta. Joulukaupasta on saatavilla myös isoja ja pieniä säkkituoleja, jotka hehkuvat joulun valloittavissa väreissä valkoisena ja punaisena.

Vältä joulustressi ja tee inspiroivia ostoksia! Koko marraskuun ajan Niemen Tehtaiden joulukaupan valikoima -20%.

Siirry joulukauppaan

Lue lisää

Parempaa sinulle, parempaa luonnolle

Me vietämme kolmanneksen elämästämme sängyssä, joten patjan materiaali on merkittävä osa terveellisiä elämäntapoja. Nukkuminen laadukkaissa luonnonmateriaaleissa on yksinkertainen keino vähentää ympäristöstä saatavaa kemikaalikuormaa. Nature Sleep

Lue lisää

Olemme mukana Loviisan Asuntomessuilla

Niemi Design on mukana tulevan kesän Asuntomessuilla Loviisassa. Asuntomessut järjestetään Loviisan uudella merellisellä Kuningattarenrannan asuinalueella 7.7-6.8. Kohteemme Asuntomessuilla on Cabin Havsstrand, moderni ekopuutalo, jonka

Lue lisää