fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Joulukauppa on avoinna

Hanki ajoissa joulun ihanimmat lahjat, joilla taiot juhlan tuntua rakkaiden ystävien ja perheiden koteihin.

Vuoden odotetuimpaan juhlaan löydät inspiraatiota Niemen Tehtaiden verkkokaupasta.

 

Aina ajattomilla valaisimilla luot tunnelmaa joulun aikaan. Esimerkiksi Hoodie- ja Pilari-pöytävalaisimissa on kolmen tason himmennin, jolla voi säätää valaisimen kirkkautta. Valaisimet miellyttävät pelkistetyillä muodoillaan ja ne sopivat monipuoliseen käyttöön. Designin ystävää varmasti ilahduttava lahjaidea!

Talvikauteen kuuluvat pehmeyttä tuovat lämpöiset villasukat, pehmeät taljat ja villamatot. Kodin sisustuksen kruunaa Huurre-villamatto, joka samalla lisää kodin tunnelman arvokkuutta. Klassisen kauniissa matossa on hienostunut, lumoava hanhensilmäkuvio. Ja mikä kaikista tärkeintä, 100% villamatto tuntuu pehmeältä jalan alla ja se houkuttelee kävelemään matolla myös paljain jaloin.

Koto-sohvan syleilyssä voi rauhassa virittäytyä juhlatunnelmaan, sillä selkeälinjaiselle sohvalle mahtuu käpertymään vaikka koko perhe. Nappaa perheen lisäksi kainaloon Letti-koristetyynynpäällinen, joka on letin muotoon kudottu tyynynpäällinen maailman hienoimmista kashmirlangoista. Ripaus arjen ylellisyyttä on taatusti joulun suosituimpia toivelahjoja.

Maurimaisen mainio lahjaidea lapsille, ja miksei aikuisillekin, on Mauri Kunnaksen -säkkituolit. Valitse oma suosikkisi neljästä hahmosta: Herra Hakkarainen, Kille, Koiramäen lapset ja Martta. Joulukaupasta on saatavilla myös isoja ja pieniä säkkituoleja, jotka hehkuvat joulun valloittavissa väreissä valkoisena ja punaisena.

Vältä joulustressi ja tee inspiroivia ostoksia! Koko marraskuun ajan Niemen Tehtaiden joulukaupan valikoima -20%.

Siirry joulukauppaan

Lue lisää

Vuosi Loviisan Asuntomessuista

Niemi Design oli mukana viime kesän Asuntomessuilla kohteessa 12, Cabin Havsstrand. Talo on moderni ekopuutalo, jonka arkkitehtisuunnittelusta vastasi arkkitehti SAFA Jani Lahti. Talon sisustuksessa

Lue lisää

Lähituotantoa Sastamalasta

Olemme Niemi Designilla sitoutuneita siihen, että tarjoamme asiakkaillemme kestäviä, kiinnostavia ja kauniita tuotteita. Osa säilytyskalusteistamme valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa, ja tuotteen kotimaisuudesta kertoo Avainlippu.

Lue lisää