fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Joulukauppa on avoinna

Hanki ajoissa joulun ihanimmat lahjat, joilla taiot juhlan tuntua rakkaiden ystävien ja perheiden koteihin.

Vuoden odotetuimpaan juhlaan löydät inspiraatiota Niemen Tehtaiden verkkokaupasta.

 

Aina ajattomilla valaisimilla luot tunnelmaa joulun aikaan. Esimerkiksi Hoodie- ja Pilari-pöytävalaisimissa on kolmen tason himmennin, jolla voi säätää valaisimen kirkkautta. Valaisimet miellyttävät pelkistetyillä muodoillaan ja ne sopivat monipuoliseen käyttöön. Designin ystävää varmasti ilahduttava lahjaidea!

Talvikauteen kuuluvat pehmeyttä tuovat lämpöiset villasukat, pehmeät taljat ja villamatot. Kodin sisustuksen kruunaa Huurre-villamatto, joka samalla lisää kodin tunnelman arvokkuutta. Klassisen kauniissa matossa on hienostunut, lumoava hanhensilmäkuvio. Ja mikä kaikista tärkeintä, 100% villamatto tuntuu pehmeältä jalan alla ja se houkuttelee kävelemään matolla myös paljain jaloin.

Koto-sohvan syleilyssä voi rauhassa virittäytyä juhlatunnelmaan, sillä selkeälinjaiselle sohvalle mahtuu käpertymään vaikka koko perhe. Nappaa perheen lisäksi kainaloon Letti-koristetyynynpäällinen, joka on letin muotoon kudottu tyynynpäällinen maailman hienoimmista kashmirlangoista. Ripaus arjen ylellisyyttä on taatusti joulun suosituimpia toivelahjoja.

Maurimaisen mainio lahjaidea lapsille, ja miksei aikuisillekin, on Mauri Kunnaksen -säkkituolit. Valitse oma suosikkisi neljästä hahmosta: Herra Hakkarainen, Kille, Koiramäen lapset ja Martta. Joulukaupasta on saatavilla myös isoja ja pieniä säkkituoleja, jotka hehkuvat joulun valloittavissa väreissä valkoisena ja punaisena.

Vältä joulustressi ja tee inspiroivia ostoksia! Koko marraskuun ajan Niemen Tehtaiden joulukaupan valikoima -20%.

Siirry joulukauppaan

Lue lisää

Vitriini, aika on sen ystävä

Vitriini-hylly on jonkin aikaa elänyt hiljaiseloa. Syksyllä 2023 Niemi Design vastaa asiakkaiden toiveisiin ja palauttaa tuotevalikoimiinsa Ahti Taskisen Vitriini-hyllysarjan. ”Vitriinin paluuta on paljon kyselty.

Lue lisää

Kesäpiha sisustetaan lomamoodi mielessä

Kun aurinko alkaa lämmittää, ajatukset siirtyvät sisätiloista kesäpihan puolelle. Ulkona viihtyvyyteen halutaan panostaa, sillä kesäpiha on kuin kodin toinen olohuone. ”Ulkotilat sisustetaan rentoutumista ajatellen

Lue lisää

Rakastettu Klassikko-tuoteperheemme laajenee

Iki-ihana, rakastettu Klassikko-tuoteperhe valloittaa nyt uuden sävyisillä ruokailutilan kalusteilla. Yksi uusista sävyvariaatioista on tyylikäs tiikki-musta Klassikko-ruokapöytä, joka nähdään tulevan kesän Asuntomessuilla Loviisassa. Ajatus Klassikko-tuoteperheen

Lue lisää