fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Ilpo Toivanen viihtyy maalaushommissa

”Tulin tehtaalle töihin tasan 40 vuotta sitten. Olin juuri käynyt ammattikoulun puuseppälinjan. Töihin ajoi halu ostaa oma kuplavolkkari.

Olen ollut muun muassa listalinjalla, särmäyskoneella ja porannut tuotteita, mutta parhaiten viihdyn maalaushommissa. Linjalla ei pääse laiskottelemaan, sillä työpäivän aikana voi kertyä jopa 20 000 askelta.

Niemen Tehtaat on ollut turvallinen, vakaa työnantaja. Jopa 1990-luvun laman aikaan oli niin paljon töitä kuin vaan ehti tekemään. Minulla on maailman parhaimmat ja ymmärtäväisimmät työkaverit, koska olen välillä sellainen tuittupää.

Vapaalla mökkeilen, matkustelen, kalastan, veneilen ja hoidan puutarhaa. Tykkään myös tarkkailla luontoa ja bongailla junia sekä lentokoneita.”

Maalauslinjan hoitaja Ilpo Toivanen

Lue lisää

Vuosi Loviisan Asuntomessuista

Niemi Design oli mukana viime kesän Asuntomessuilla kohteessa 12, Cabin Havsstrand. Talo on moderni ekopuutalo, jonka arkkitehtisuunnittelusta vastasi arkkitehti SAFA Jani Lahti. Talon sisustuksessa

Lue lisää

Lähituotantoa Sastamalasta

Olemme Niemi Designilla sitoutuneita siihen, että tarjoamme asiakkaillemme kestäviä, kiinnostavia ja kauniita tuotteita. Osa säilytyskalusteistamme valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa, ja tuotteen kotimaisuudesta kertoo Avainlippu.

Lue lisää