fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Ilpo Toivanen viihtyy maalaushommissa

”Tulin tehtaalle töihin tasan 40 vuotta sitten. Olin juuri käynyt ammattikoulun puuseppälinjan. Töihin ajoi halu ostaa oma kuplavolkkari.

Olen ollut muun muassa listalinjalla, särmäyskoneella ja porannut tuotteita, mutta parhaiten viihdyn maalaushommissa. Linjalla ei pääse laiskottelemaan, sillä työpäivän aikana voi kertyä jopa 20 000 askelta.

Niemen Tehtaat on ollut turvallinen, vakaa työnantaja. Jopa 1990-luvun laman aikaan oli niin paljon töitä kuin vaan ehti tekemään. Minulla on maailman parhaimmat ja ymmärtäväisimmät työkaverit, koska olen välillä sellainen tuittupää.

Vapaalla mökkeilen, matkustelen, kalastan, veneilen ja hoidan puutarhaa. Tykkään myös tarkkailla luontoa ja bongailla junia sekä lentokoneita.”

Maalauslinjan hoitaja Ilpo Toivanen

Lue lisää

Parempaa sinulle, parempaa luonnolle

Me vietämme kolmanneksen elämästämme sängyssä, joten patjan materiaali on merkittävä osa terveellisiä elämäntapoja. Nukkuminen laadukkaissa luonnonmateriaaleissa on yksinkertainen keino vähentää ympäristöstä saatavaa kemikaalikuormaa. Nature Sleep

Lue lisää

Olemme mukana Loviisan Asuntomessuilla

Niemi Design on mukana tulevan kesän Asuntomessuilla Loviisassa. Asuntomessut järjestetään Loviisan uudella merellisellä Kuningattarenrannan asuinalueella 7.7-6.8. Kohteemme Asuntomessuilla on Cabin Havsstrand, moderni ekopuutalo, jonka

Lue lisää