fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Avoimet työpaikat

Haemme Sastamalassa sijaitsevaan huonekalutehtaaseemme eri alojen ammattilaisia avoinna oleviin tehtäviin. Avoimista työpaikoista ilmoitamme tilanteen mukaan erikseen esimerkiksi some-kanavissamme, TE-palveluiden sivuilla ja tällä sivulla.

Jos avoinna ei ole juuri nyt haluamaasi tai hakemaasi työpaikkaa, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen. Kerro alla olevalla lomakkeella itsestäsi, osaamisalueistasi ja työkokemuksestasi. Kerro myös lyhyesti, miksi haluat juuri meille töihin.

Mikäli meiltä löytyy osaamistasi vastaavaa työtä, otamme pian yhteyttä. Avoimia hakemuksia säilytämme pääsääntöisesti puolen vuoden ajan.

Etsimme nyt reunalistoituslinjan käyttäjiä ja CNC-koneistajia Sastamalaan.

Automaattisen reunalistoituslinjan käyttäjän tehtäviin kuuluu asetteen tekoa, työkappalelavojen asettamista kappaleenkäsittelyautomaatteihin ja yleistä linjan valvontaa. Linja on tietokoneohjattu.

CNC-koneiden käyttäjän tehtäviin sisältyy ohjelmointia, asetteen tekoa ja työstöohjelmien ajamista työkappaleille. Lisäksi robotiikasta innostuneille on työtehtäviä tarjolla.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo hieman aikaisempaa ohjelmointiosaamista ja sinulta löytyy tuntemusta puupohjaisista levyistä. Aikaisempi osaaminen ei ole kuitenkaan välttämättömyys, sillä mikäli olet kiinnostunut uuden oppimisesta, saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin. CAD/CAM-osaaminen sekä tehtävään soveltuva tekninen koulutus katsotaan eduksesi.

Toivomme, että olet ennen kaikkea innokas oppimaan ja kehittämään osaamistasi. Teet työsi intohimolla ja työsi laatu ja hyvä lopputulos on sinulle tärkeää. Arvostamme erityisesti huolellista ja itsenäistä työskentelyotetta. Työtä tehdään tällä hetkellä arkisin päivätyönä, mutta toivomme hakijalta valmiutta työskennellä tarvittaessa myös kahdessa vuorossa.

Työt voit aloittaa välittömästi ja tässä on hyvälle tekijälle erinomainen tilaisuus työllistyä myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera alla olevan linkin kautta jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!

Hakulomakkeen löydät täältä:
https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1080

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Alen Consulting Oy:n
hr-konsultti/toimitusjohtaja Nina Koskiselle p. 050-555 0392.

Jos et vielä löytänyt hakemaasi tai haluamaasi työpaikkaa, voit lähettää meille myös alla olevan avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessa itsestäsi, koulutuksestasi, osaamisalueistasi ja työkokemuksestasi. Perustele myös lyhyesti, miksi haluat juuri meille töihin.

Eri pituisia sijaisuuksia tai määräaikaisuuksia voi olla tarjolla esimerkiksi huonekalutehtaan kokoonpano-osastolla, maalauslinjalla, lähettämössä, myynnissä, markkinoinnissa tai vaikka asiakaspalvelussa.

Kun sopiva paikka löytyy, otamme sinuun heti yhteyttä.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Piia Välimaa
puh. +358 40 549 7183 tai piia.valimaa@niementehtaat.fi.