fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-54%

Pinkka-sohva 3-istuttava

599,00

(sis. alv 24%)

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 599,00.

Pinkka-sohva on klassikko, joka viettelee monipuolisuudellaan ja ajattomuudellaan.

Voit maksaa myös erissä!

Tuotetiedot

Sohvan skandinaavinen, selkeälinjainen design ja istuinmukavuus miellyttävät monen makuista sisustajaa. Muunneltavuutensa ansiosta 3-istuttava Pinkka-sohva taipuu pieneen kesämökkiin tai suurempaan kaupunkikotiin.

Pääkuvan sohva on verhoiltu harmaalla Avena-kankaalla. Kangas on 78 % polyesteria ja 22 % rayonia. Kankaan Martindale-luku on 40 000. Myös antrasiitin värinen sohva on verhoiltu Avena-kankaalla. Vaaleanharmaa ja tummanharmaa sohva on verhoiltu Carex-kankaalla, kankaan Martindale-luku on 90 000. Kangas on 100 % polyesteria.

Avena-kankaan pesuohjesuositus on vesipesu vain käsin tai kemiallinen pesu tetrakloriidi hieno, Carex-kankaan pesuohjesuositus on 30 asteen hieno vesipesu tai kemiallinen pesu tetrakloriidi, paikalliset tahrat voi pyyhkiä vaalealla kankaalla ja miedolla pesuaineliuoksella.

Istuin- ja selkätyynyjen täyte on korkealaatuista, muotonsa säilyttävää vaahtomuovia. Istuin- ja selkätyynyjen päällisissä on vetoketjut. Sohvan pohjassa on jousitus, runko on puuta, vaneria ja lastulevyä. Kiinteästi verhoillussa sohvassa on mustat metallijalat ja sohvan neljästä värivaihtoehdosta voi valita mieleisensä.

Hoito-ohjeet:

Poista pölyt viikoittain tekstiilipäällysteisistä huonekaluista pölynimurilla, jossa on huonekaluille tarkoitettu pehmeä tekstiilisuutin.

Imuroi irtolika kevyesti tekstiilisuuttimella. Hellävarainen ja säännöllinen imurointi ehkäisee irtolian ja pölyn pinttymistä kankaan pinnalle.

Älä hankaa kangasta suuttimella, joka voi rikkoa kankaan sidokset. Usein nyppyyntyminen kankaan pinnalle johtuu juuri tästä kankaan hoitamattomuudesta: ulkopuolisen kuidun (kuten torkkupeitteiden tai villasukkien) ja pölyn yhteisvaikutuksesta, joka kiertyy kuidun ympärille ja aiheuttaa pallomaista nyppyyntymistä. Pienet alkaneet nypyt voidaan poistaa esimerkiksi nypynpoistajalla.

Tuotteen mitat

Leveys: 229 cm
Korkeus: 82 cm
Syvyys: 88 cm
Istumakorkeus: 43 cm

Tekniset tiedot

Verhoilumateriaali ja väri: Pääkuvan sohva on verhoiltu harmaalla Avena-kankaalla, kankaan Martindale-luku on 40 000. Kangas on 78 % polyesteria ja 22 % rayonia. Myös antrasiitin värinen sohva on verhoiltu samalla Avena-kankaalla. Vaaleanharmaa ja tummanharmaa sohva on verhoiltu Carex-kankaalla, kankaan Martindale-luku on 90 000. Kangas on 100 % polyesteria.
Pesuohjeet: Avena-kankaan pesuohjesuositus on vesipesu vain käsin tai kemiallinen pesu tetrakloriidi hieno, Carex-kankaan pesuohjesuositus on 30 asteen hieno vesipesu tai kemiallinen pesu tetrakloriidi, paikalliset tahrat voi pyyhkiä vaalealla kankaalla ja miedolla pesuaineliuoksella
Runkomateriaali: Puuta, vaneria ja lastulevyä
Jalat: Mustaksi maalatut metallijalat
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna, jalat irrallaan
Tuotteen valmistusmaa: Puola

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 65 kg
Mitat 240 × 92 × 60 cm

Saatat myös pitää...