fbpx

No products in the cart.

RUOKAPÖYDÄT JA TUOLIT SEKÄ KLASSIKKO- JA NATURE SLEEP -SARJAT -25% KOODILLA DESIGNJOULU25. 🤍

nuoli ikoni

Linnea-lehtiteline

69,00

(sis. alv 24%)

Rottinkinen lehtiteline pitää luettavat ja muut tavarat järjestyksessä. Luonnonmateriaalista valmistettu lehtiteline sopii hyvin yhteen muiden Linnea-tuotteiden kanssa.

Voit maksaa myös erissä!

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Aidosta rottingista valmistettu Linnea-lehtiteline pitää lehdet, kirjat ja sarjakuvat järjestyksessä niin ulkona kuin sisälläkin. Kevyt, kaarevilla muodoilla varustettu lehtiteline on tukeva, mutta ilmava.

Kahden erillisen lokeron ansiosta lehtitelineessä voi säilyttää myös lankoja, lasten tai lemmikkieläinten leluja, miksei myös isännän tohveleita.

Lehtiteline sopii hyvin yhteen muiden rottinkisten Linnea-tuotteiden kanssa, kuten jakkaran, tuolin tai pöydän kanssa.

Hoito-ohjeet:

Rottinki on luonnonmateriaali, joka karttaa liian kylmää, kuumaa ja kuivaa ilmaa. Rottinkia voi ajoittain suihkutella suihkupullolla ja kannattaa myös huolehtia, ettei rottinkinen kaluste ole aivan patterin tai takan lähellä. Rottinkia voi myös tarvittaessa imuroida.

Paahtava auringonpaiste kuivattaa rottinkia ja voi jopa muuttaa sen väritystä tai aiheuttaa halkeilua. Rottinkikalusteet sopivat sisä- ja ulkokäyttöön katetulla terassilla tai pihalla, mutta ne eivät kestä jatkuvaa sadetta.

Rottinki kestää hyvin aikaa, kun sitä kohtelee hyvin. Rottinkisia kalusteita ei kannata esimerkiksi heitellä tai kohdella kovakouraisesti, sillä punosten liitoskohdat joustavat aina jonkin verran. Myös terävät esineet kannattaa pitää kaukana rottingista, sillä terä voi katkaista punoksen.

Tuotteen mitat

Leveys: 46 cm
Syvyys: 26 cm
Korkeus: 46 cm

Tekniset tiedot

Runko: Rottinkia
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan koottuna
Tuotteen valmistusmaa: Indonesia

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 2,5 kg (kilogramma)
Mitat 46 × 46 × 27 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...