fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Linnea-pöytä

98,00

(sis. alv 24%)

Pyöreä Linnea-pöytä on valmistettu rottingista, joka miellyttää monen sisustajan silmää. Pöytä mahtuu siron kokonsa puolesta pieneenkin tilaan ja kaveriksi sopivat hyvin Linnea-tuolit.

Voit maksaa myös erissä!

Tuotetiedot

Pienen, siron Linnea-pöydän kantena on karkaistu lasi. Helppohoitoinen, huoleton pöytä on vaivaton pitää puhtaana. Pöytä sopii kokonsa puolesta pieneenkin tilaan esimerkiksi parvekkeelle tai vaikka yöpöydäksi makuuhuoneeseen.

Linnea-pöytää on saatavilla mustana. Painoraja 15 kg.

Linnea-sarjaan kuuluvat myös keinutuoli, lehtiteline, jakkara ja tuoli. Rottingista valmistettuja tuotteita on helppo yhdistellä toisiinsa.

Hoito-ohjeet:

Rottinki on luonnonmateriaali, joka karttaa liian kylmää, kuumaa ja kuivaa ilmaa. Rottinkia voi ajoittain suihkutella suihkupullolla ja kannattaa myös huolehtia, ettei rottinkinen kaluste ole aivan patterin tai takan lähellä. Rottinkia voi myös tarvittaessa imuroida.

Paahtava auringonpaiste kuivattaa rottinkia ja voi jopa muuttaa sen väritystä tai aiheuttaa halkeilua. Rottinkikalusteet sopivat sisä- ja ulkokäyttöön katetulla terassilla tai pihalla, mutta ne eivät kestä jatkuvaa sadetta.

Rottinki kestää hyvin aikaa, kun sitä kohtelee hyvin. Rottinkisilla kalusteilla ei kannata esimerkiksi hyppiä, pomppia tai kiipeillä, sillä punosten liitoskohdat joustavat aina jonkin verran. Myös terävät esineet kannattaa pitää kaukana rottingista, sillä terä voi katkaista punoksen.

Tuotteen mitat

Kannen halkaisija: 50 cm
Korkeus: 50 cm

Tekniset tiedot

Runko: Rottinkia
Lasi: Karkaistu lasi
Painoraja: 15 kg
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan koottuna
Tuotteen valmistusmaa: Indonesia

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 5 kg
Mitat 51 × 51 × 51 cm

Saatat myös pitää...