fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Linnea-jakkara

59,00

(sis. alv 24%)

Linnea-jakkara toimii lisäistumapaikkana tai vaikka pienenä pöytänä olohuoneessa. Rottinkinen materiaali tuo kotiin rentoa, luonnonläheistä sisustusta.

Voit maksaa myös erissä!

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Aidosta rottingista valmistettu Linnea-jakkara on oiva lisäistumapaikka. Jakkara sopii myös laskutilaksi eteiseen, keittiöön, olohuoneeseen tai vaikka yöpöydäksi.

Jakkara tuo luonnonläheistä ilmettä kotiin ja se sopii hyvin yhteen muiden Linnea-tuotteiden kuten lehtitelineen, tuolin ja pöydän kanssa.

Jakkaran painoraja on 95 kg.

Hoito-ohjeet:

Rottinki on luonnonmateriaali, joka karttaa liian kylmää, kuumaa ja kuivaa ilmaa. Rottinkia voi ajoittain suihkutella suihkupullolla ja kannattaa myös huolehtia, ettei rottinkinen kaluste ole aivan patterin tai takan lähellä. Rottinkia voi myös tarvittaessa imuroida.

Paahtava auringonpaiste kuivattaa rottinkia ja voi jopa muuttaa sen väritystä tai aiheuttaa halkeilua. Rottinkikalusteet sopivat sisä- ja ulkokäyttöön katetulla terassilla tai pihalla, mutta ne eivät kestä jatkuvaa sadetta.

Rottinki kestää hyvin aikaa, kun sitä kohtelee hyvin. Rottinkisilla kalusteilla ei kannata esimerkiksi hyppiä, pomppia tai kiipeillä, sillä punosten liitoskohdat joustavat aina jonkin verran. Myös terävät esineet kannattaa pitää kaukana rottingista, sillä terä voi katkaista punoksen.

Rottinkikalusteille istuttaessa suositellaan rauhallista, rentoa laskeutumista.

Tuotteen mitat

Halkaisija: 35 cm
Korkeus: 46 cm

Tekniset tiedot

Runko: Rottinki
Painoraja: 95 kg
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan koottuna
Tuotteen valmistusmaa: Indonesia

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 2 kg
Mitat 47 × 36 × 36 cm

Saatat myös pitää...