fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-40%

Casia-sohva mallikappale

1.428,00

(sis. alv 24%)

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 1.428,00.

Casia-sohva on houkuttelevan kutsuva, designiltaan ajaton, jopa ylellinen sohva.

Outlet-tuotteissa toimitustapana on vain nouto tehtaalta.

Voit maksaa myös erissä!

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Casia-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehtien SIO Petra Lasseniuksen ja Sari Matikan kanssa. Casia-mallisto koostuu muun muassa sohvasta, sohvapöydistä, ruokapöydistä ja -tuoleista. Malliston muotokieli kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan kotoilusta yhdessä perheen, sukulaisten tai ystävien kanssa. Värimaailmaltaan vaaleat, harmoniset kalusteet täydentävät jo olemassa olevan kodin sisustusta.

Casia-sohvassa on pyöreälinjainen, pehmeän orgaaninen muotokieli. Sohva on designiltaan ajaton, jopa ylellinen, mutta myös houkuttelevan kutsuva. Sohvan syvä istumasyvyys (68 cm) takaa sen, että sohvalla on nautinnollista rentoutua.

Casia-sohva on kiinteästi verhoiltu. Verhoilukangas on vesipestävä, luonnostaan likaa hylkivä ja antibakteerinen eikä kankaaseen ole lisätty kemikaaleja tai jälkikäsittelyaineita. Kangas on Ökö-Tex- ja Reach-sertifioitu ja siksi myös turvallinen sekä vastuullinen valinta. Lisäksi kangas on GRS-sertifioitu ja sen valmistamiseen on käytetty kierrätettyjä kuituja. Kangas täyttää EN 1021-1 SL2-paloluokituksen eli kodin sisustuskankailta vaadittavan paloturvallisuusluokituksen.

Vaaleanbeigen värinen verhoilukangas on Lauritzonin laadukas Bond-kangas, joka on 56% kierrätettyä polyesteria, 8% kierrätettyä puuvillaa ja 36% polyesteria. Kankaan hankauksenkesto on 70 000 Martindalea.

Sohvan runko on valmistettu koivuvanerista ja massiivitammesta. Sohvassa on nosag-jousitus, joka pitää sohvan ryhdikkäänä. Sohvan istuimessa ja selkänojassa on korkeakimmoisa, palosuojattu vaahtomuovi.

Sohvassa on öljytyt tammijalat. Jaloissa on muista malliston kalusteista tunnistettava piirre, läpitappiliitos, jolla suunnittelijat haluavat kunnioittaa puusepän perinteitä. Jalan korkeus on 15 cm.

Casia-sohva valmistetaan omalla sohvatehtaallamme Virossa.

Hoito-ohjeet:

Poista pölyt viikoittain tekstiilipäällysteisistä huonekaluista pölynimurilla, jossa on huonekaluille tarkoitettu pehmeä tekstiilisuutin.

Imuroi irtolika kevyesti tekstiilisuuttimella. Hellävarainen ja säännöllinen imurointi ehkäisee irtolian ja pölyn pinttymistä kankaan pinnalle.

Älä hankaa kangasta suuttimella, joka voi rikkoa kankaan sidokset. Usein nyppyyntyminen kankaan pinnalle johtuu juuri tästä kankaan hoitamattomuudesta: ulkopuolisen kuidun (kuten torkkupeitteiden tai villasukkien) ja pölyn yhteisvaikutuksesta, joka kiertyy kuidun ympärille ja aiheuttaa pallomaista nyppyyntymistä. Pienet alkaneet nypyt voidaan poistaa esimerkiksi nypynpoistajalla.

Outletin mallikappaleet ovat yksittäiskappaleita, eikä niillä ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tuotteet voivat olla prototyyppejä, mallistosta poistuvia tuotteita, poistoeriä, 2-laatuisia tuotteita, palautuksia tai kuvausmalleja.

Casia-sohva on ollut kuvausmallina, messumallina ja näyttelytilan mallisohvana, mutta sohva on uutta vastaavassa kunnossa.

Outlet-tuotteissa toimitustapana on vain nouto tehtaalta.

Tuotteen mitat

Leveys: 225 cm
Syvyys: 95 cm
Korkeus: 72 cm
Istuinleveys: 90 cm
Istuinsyvyys: 68 cm
Istuinkorkeus: 42 cm
Jalan korkeus: 15 cm
Irtotyynyn koko: 70 x 35 cm

Tekniset tiedot

Verhoilumateriaali: Lauritzonin Bond-kangas, joka on 56% kierrätettyä polyesteria, 8% kierrätettyä puuvillaa ja 36% polyesteria
Verhoiluväri: Vaaleanbeige
Paloluokitus: Kangas täyttää EN 1021-1 SL2-paloluokituksen eli kodin sisustuskankailta vaadittavan paloturvallisuusluokituksen
Hankauksenkesto: 70 000 Martindalea
Runkomateriaali: Koivuvaneri ja massiivitammi
Istuinosa: Korkeakimmoisa, palosuojattu HR-50-vaahtomuovi
Selkänoja: Korkeakimmoisa, palosuojattu HR-25-vaahtomuovi
Jalat: Öljytty tammi, lisäksi sohvassa on säädettävä keskijalka
Jousitus: Nosag-jousitus
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 90 kg
Mitat 226 × 98 × 73 cm