fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-45%

Casia-rahi mallikappale

599,00

(sis. alv 24%)

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 599,00.

Casia-rahissa on pyöreälinjainen, pehmeän orgaaninen muotokieli. Rahi sopii Casia-sohvan pariksi, mutta se tuo olohuoneeseen myös ylimääräistä laskutilaa ja istuinpaikan.

Outlet-tuotteissa toimitustapana on vain nouto tehtaalta.

Voit maksaa myös erissä!

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Casia-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehtien SIO Petra Lasseniuksen ja Sari Matikan kanssa. Casia-mallisto koostuu muun muassa sohvasta, sohvapöydistä, ruokapöydistä ja -tuoleista. Malliston muotokieli kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan kotoilusta yhdessä perheen, sukulaisten tai ystävien kanssa. Värimaailmaltaan vaaleat, harmoniset kalusteet täydentävät jo olemassa olevan kodin sisustusta.

Casia-rahi edustaa samaa pehmeän orgaanista, pyöreää muotokieltä kuin Casia-sohvakin. Rahin design on klassisen ajaton ja huokuu ylellisyyttä. Rahi sopii sohvan pariksi, mutta samalla se tuo ylimääräistä laskutilaa olohuoneeseen ja lisäistumapaikan.

Casia-rahi on kiinteästi verhoiltu. Verhoilukangas on luonnostaan vesipestävä, likaa hylkivä ja antibakteerinen eikä kankaaseen ole lisätty kemikaaleja tai jälkikäsittelyaineita. Kangas on Ökö-Tex- ja Reach-sertifioitu ja siksi myös turvallinen sekä vastuullinen valinta. Lisäksi kangas on GRS-sertifioitu ja sen valmistamiseen on käytetty kierrätettyjä kuituja. Kangas täyttää EN 1021-1 SL2-paloluokituksen eli kodin sisustuskankailta vaadittavan paloturvallisuusluokituksen.

Vaaleanbeige verhoilukangas on Lauritzonin laadukas Bond-kangas, joka on 56% kierrätettyä polyesteria, 8% kierrätettyä puuvillaa ja 36% polyesteria. Kankaan hankauksenkesto on 70 000 Martindalea.

Rahin runko on valmistettu koivuvanerista ja massiivitammesta. Rahin täytteenä on korkeakimmoisa, palosuojattu vaahtomuovi.

Rahissa on öljytystä tammesta valmistetut jalat. Jaloissa on muista malliston kalusteista tunnistettava piirre, läpitappiliitos, jolla suunnittelijat haluavat kunnioittaa puusepän perinteitä.

Casia-rahi valmistetaan omalla sohvatehtaallamme Virossa.

Outletin mallikappaleet ovat yksittäiskappaleita, eikä niillä ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tuotteet voivat olla prototyyppejä, mallistosta poistuvia tuotteita, poistoeriä, 2-laatuisia tuotteita, palautuksia tai kuvausmalleja.

Casia-rahi on ollut kuvausmallina, messumallina ja näyttelytilan mallina, mutta rahi on uutta vastaavassa kunnossa.

Outlet-tuotteissa toimitustapana on vain nouto tehtaalta.

Tuotteen mitat

Leveys: 90 cm
Syvyys: 60 cm
Korkeus: 44 cm

Tekniset tiedot

Verhoilumateriaali: Lauritzonin Bond-kangas, joka on 56% kierrätettyä polyesteria, 8% kierrätettyä puuvillaa ja 36% polyesteria
Verhoiluväri: Vaaleanbeige
Paloluokitus: Kangas täyttää EN 1021-1 SL2-paloluokituksen eli kodin sisustuskankailta vaadittavan paloturvallisuusluokituksen
Hankauksenkesto: 70 000 Martindalea
Runkomateriaali: Koivuvaneri ja massiivitammi
Täyte: Korkeakimmoisa, palosuojattu HR-50-vaahtomuovi
Jalat: Valkolakattu tammi
Jousitus: Nosag-jousitus
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 30 kg (kilogramma)
Mitat 90 × 60 × 44 cm (senttimetri)