fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-50%

Salsera-pöytä pyöreä 160 cm

282,50

(sis. alv 24%)

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 282,50.

Salsera-pöydän kannen halkaisija on 160 cm, joten kansi on kooltaan iso, mutta se antaa ruokailijoille juuri sopivasti väljyyttä. Polywood-materiaalista valmistetussa kannessa on reikä valmiina aurinkovarjolle.

Voit maksaa myös erissä!

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Pyöreän Salsera-pöydän äärellä voi jakaa kuulumisia ja yhteisiä aterioita. Pöydän kannen halkaisija on 160 cm, joten kansi on kooltaan iso, mutta se antaa ruokailijoille juuri sopivasti väljyyttä. Tukevan pöydän ympärille mahtuu hyvin neljä tuolia.

Antiikinharmaassa pöydässä alumiinirunko, joka on pulverimaalattu ja ruostumaton. Luonnollisen näköinen, käsinpunottu puolipyöreä polyrottinki on 7 mm paksuinen. Pöydän kansi on harmaanbeige ja polywood-materiaalista valmistettu. Polywood muistuttaa aitoa puuta ja se on materiaalina helppohoitoinen. Kannessa on reikä aurinkovarjolle.

Huom! Salsera-pöydän käyttö sallittu vain katetussa tilassa.

Hoito-ohjeet polyrottingille:

Puhdista pinta tarpeen vaatiessa miedolla saippuavedellä. Kuivaa hyvin. Polyrottinki kestää myös sadetta sekä talvipakkasia (jopa -20 astetta). Talven ajaksi puutarhakalusteita ei tulisi kuitenkaan jättää lumen alle. Jos polyrottinki jäätyy, se ei kestä istumista.

Hoito-ohjeet alumiinille:

Puhdista pinta tarpeen vaatiessa miedolla saippuavedellä. Kuivaa hyvin. Jos kolhuja tai naarmuja syntyy, puhdista ja paikkaa kolhut välittömästi maalilla. Alumiini kestää hyvin talven sääolosuhteita.

Hoito-ohjeet polywoodille:

Puhdista pinta säännöllisesti miedolla saippuavedellä tai polywoodille tarkoitetulla pesuaineella. Pinta hylkii kosteutta ja hometta. Pidä pinta puhtaana lialta ja nestemäisiltä tahroilta. Polywood on herkkä kuumuudelle. Käytä kuumien ruoanlaittoastioiden alla aina lämpöä eristävää alustaa.

Auringonsäteet saattavat moninkertaistua lasiin osuessaan ja polttaa pöydän pintaa. Vältä siis jättämästä pöydälle lasiesineitä.

Salsera-pöytä valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa.

Tuotteen mitat

Kannen halkaisija: 160 cm
Korkeus: 75 cm

Tekniset tiedot

Runko: Tukeva alumiinirunko on pulverimaalattu ja ruostumaton
Polyrottinki: Luonnollisen näköinen, käsinpunottu puolipyöreä 7 mm polyrottinki
Kansi: Helppohoitoista ja aitoa puuta muistuttavaa polywoodia
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan valmiiksi koottuna
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 48 kg
Mitat 163 × 163 × 20 cm

Saatat myös pitää...