fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Pieni säkkituoli

119,00

(sis. alv 24%)

Siro säkkituoli on kokonsa puolesta hyvä vaihtoehto lastenhuoneeseen, jonne sohva ja nojatuoli ovat usein liian isoja. Valitse oma suosikkisi raikkaista värivaihtoehdoista: valkoinen tai punainen.

Voit maksaa myös erissä!

Tuotetiedot

Pienikokoisessa säkkituolissa on mukava rentoutua, lukea kirjaa, katsella televisiota tai vaikka leikkiä. Säkkituoli on siron kokonsa puolesta hyvä vaihtoehto lastenhuoneeseen, jonne sohva ja nojatuoli ovat usein liian isoja.

Säkkituolista voi valita oman suosikkinsa eri väreistä: punainen tai valkoinen. Runsaiden värivaihtoehtojen ansiosta säkkituoli istuu monenlaisen kodin sisustukseen. Säkkituoli on miellyttävä istumapaikka, sillä tuoli mukautuu muotoonsa istujan painon mukaan.

Tuolissa on vettä hylkivä Nevo-kangas, joka on 100 % polyesteria. Kangas on säänkestävä eikä ime vettä sisäänsä, joten tuoli soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Kankaan hankauksenkesto on 100 000 Martindalea.

Täytemateriaalina on 70 litraa styrox-rakeita, jotka ovat erillisessä sisäpussissa. Tuolin pohjaan on ommeltu vetoketju sekä tarrat, tuolin täytteen määrää voi halutessaan lisätä tai vähentää. Kestävä päällinen on irrotettavissa, pestävissä ja vaihdettavissa.

Saatavilla myös isot säkkituolit (220 litraa) raikkaissa väreissä.

Tuotteen mitat

Leveys: 80 cm
Korkeus: 100 cm
Paino: 2 kg

Tekniset tiedot

Kangas: Vettä hylkivä Nevo-kangas, 100% polyesteria
Hankauksenkesto: 100 000 Martindalea
Täyte: 70 litraa styrox-rakeita
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 2 kg
Mitat 100 × 80 × 80 cm

Saatat myös pitää...