fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-30%

Isla-nojatuoli

664,00

(sis. alv 24%)

Isla-nojatuolin suunnittelussa on huomioitu esteettömyysvaatimukset muotoilua unohtamatta.

Tuotetunnus (SKU): Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotetiedot

Isla-nojatuolin suunnittelussa on huomioitu esteettömyysvaatimukset muotoilua unohtamatta. Tuolin kaunis ulkomuoto ei alleviivaa sen roolia esteettömän asumisen kalusteena. Isla-malliston toiminnallisuus ja muotoilu ovat suunnittelija Mikko Naskalin ja muotoilija Isko Lappalaisen käsialaa. Malliston tuotteet on suunniteltu ja testattu yhteistyössä hoiva-alan ammattilaisten kanssa.

Korkealla selkänojalla varustetussa nojatuolissa on jämäkkä vaahtomuovi ja riittävän pysty istuinasento, joka helpottaa tuolilta nousemista. Käsinojien keinonahkapaikat suojaavat kulumiselle ja likaantumiselle altista kohtaa, paikkojen materiaali on antibakteerinen ja helppo pyyhkiä puhtaaksi.

Istuinosan verhoilu on irrotettava ja konepestävä. Istuinosa on lisäksi kosteussuojattu.

Materiaalit ovat erittäin kestäviä ja sopivat niin kotiin kuin julkiseen tilaan. Alaselkää tukeva irtotyyny sisältyy hintaan. Nojatuolia on saatavilla kuudessa eri värissä.

Isla-sohvakalusteet ovat paloturvallisia tuotteita ja ne on testattu standardin EN 16139:2013 mukaisesti. Isla-nojatuoli täyttää standardin julkitilakäyttöön vaaditut turvallisuus-, lujuus- ja kestävyysvaatimukset.

Hoito-ohjeet:

Poista pölyt viikoittain tekstiilipäällysteisistä huonekaluista pölynimurilla, jossa on huonekaluille tarkoitettu pehmeä tekstiilisuutin.

Imuroi irtolika kevyesti tekstiilisuuttimella. Hellävarainen ja säännöllinen imurointi ehkäisee irtolian ja pölyn pinttymistä kankaan pinnalle.

Älä hankaa kangasta suuttimella, joka voi rikkoa kankaan sidokset. Usein nyppyyntyminen kankaan pinnalle johtuu juuri tästä kankaan hoitamattomuudesta: ulkopuolisen kuidun (kuten torkkupeitteiden tai villasukkien) ja pölyn yhteisvaikutuksesta, joka kiertyy kuidun ympärille ja aiheuttaa pallomaista nyppyyntymistä. Pienet alkaneet nypyt voidaan poistaa esimerkiksi nypynpoistajalla.

Tuotteen mitat

Leveys: 69 cm
Syvyys: 61 cm
Korkeus: 105 cm
Istumakorkeus: 51 cm

Tekniset tiedot

Runko: Koivuvaneria
Jalusta: Lakattua koivua
Pehmuste: Paloturvallinen vaahtomuovi 45 ja 23 kg/m3
Verhoilumateriaali: Erittäin kestävä Maya-kangas, jonka Martindale-luku on 100 000, käsinojapaikoissa likaa hylkivä keinonahka

Verhoiluvärit: Ruskea-limen tuolin verhoilukangas on Maya 16, selkänojatyyny Maya 23, keinonahkapaikat Zest 222. Tummansinisen tuolin verhoilukangas ja selkänojatyyny on Maya 02, keinonahkapaikat Zest 117. Punaisen tuolin verhoilukangas ja selkänojatyyny on Maya 01, keinonahkapaikat Zest 444. Luumun tuolin verhoilukangas ja selkänojatyyny on Maya 18, keinonahkapaikat Zest 642. Harmaan tuolin verhoilukangas ja selkänojatyyny on Maya 17, keinonahkapaikat Zest 906. Beigen tuolin verhoilukangas ja selkänojatyyny on Maya 16, keinonahkapaikat Zest 925

Isla-sohvakalusteet ovat paloturvallisia tuotteita ja ne on testattu standardin EN 16139:2013 mukaisesti. Isla -nojatuoli täyttää standardin julkitilakäyttöön vaaditut turvallisuus-, lujuus- ja kestävyysvaatimukset.

Tuotteen valmistusmaa: Viro

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 27 kg (kilogramma)
Mitat 105 × 69 × 61 cm (senttimetri)

Saatat myös pitää...