fbpx

No products in the cart.

RUOKAPÖYDÄT JA TUOLIT SEKÄ KLASSIKKO- JA NATURE SLEEP -SARJAT -25% KOODILLA DESIGNJOULU25. 🤍

nuoli ikoni

Tuolit

Valitse itsellesi ihana ja luonnonkaunis kumppani, rottinkituoli. Kun vain toimit tuolisi mieltymysten mukaisesti, saat siitä itsellesi pitkään kestävän, tunnelmaa rakentavan ja tyylikkään kalusteen. Tee ympäristöystävällisempi valinta, ja sijoita rahasi hyvin tilaamalla meiltä rottinkituoli. Samalla tuet suomalaista perheyritystämme.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Rottinkituoli sopii jokaiseen tilaan

Ajaton ja upea materiaali tuo tunnelmaa mihin tahansa tilaan! Siksi rottinkituoli on äärettömän monikäyttöinen. Sen voi sijoittaa niin olohuoneeseen, vierashuoneeseen kuin terassillekin. Kun vain muistat, että rottinkituolisi ei tykkää suorasta auringonpaisteesta, sateesta, kovasta pomppimisesta tai kuumista lämpöpattereista, voit käyttöiästä tinkimättä laittaa tuolisi lähes minne tahansa. Tarkemmat hoito-ohjeet löydät vielä erikseen kunkin tuotteen sivuilta.

Tee kestävä päätös

Oikein käytettynä rottinki on erittäin vahva materiaali. Myös luonnonvarojen käytön suhteen rottinkituoli on kestävä valinta. Rottinkipalmut kasvavat suhteessa todella nopeasti, 5-7 vuodessa, ja siksi niiden käyttäminen huonekaluissa on ekologisesti järkevää. Rottinkituolit valmistetaan pääasiassa käsin, joten myöskään isoja, ympäristöä tuhoavia koneita ei tarvitse käyttää. Rottinkikalusteiden ajaton design, vahva laatu sekä entisöinnin mahdollisuus tekevät niistä myös pitkäikäisiä.

Luonnonmateriaalista luonnollinen tuntuma

Rottinki on 100% luonnonmateriaali. Se näkyy niin rottinkituoliemme maanläheisen tyylikkäässä ulkoasussa sekä niiden yksilöllisessä ilmeessä mutta myös miellyttävässä istuintuntumassa. Kylmeneviin iltoihin saat lisää mukavuutta ostamalla tuolin lisäksi esimerkiksi taljan tai koristetyynyn ja peiton. Voit käpertyä tuolisi syleilyyn ja nauttia täysin rinnoin kesäillan kauneudesta tai takkatulen loimusta pakkaspäivänä.

Ei tuolia ilman pöytää

Rottingista tehtyjen tuolien rinnalle tarvitset ehdottomasti myös sievän rottinkipöydän. Voit täydentää upean kokonaisuutesi valikoimastamme löytyvillä piensisustuselementeillä. Kenties olisi hyvä ottaa pehmentäjäksi esimerkiksi tyyliin sopiva sohva ja matto? Muista, kun tilaat verkkokaupastamme useamman tuotteen, säästät rahaa, sillä kuljetusmaksu veloitetaan vain kerran. Toteuta siis vihdoin unelmasi upeasta kodista ja päivitä sisustus uuteen uskoon.