fbpx

No products in the cart.

LIITY SISÄPIIRIIN JA TILAA UUTISKIRJE, SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Riippukeinut

Heti tilaan astuessasi, rottinkinen riippukeinu varastaa katseesi. Istahdat siihen ja tunnet kuinka sen luonnollinen materiaali tuntuu tukevalta selkääsi vasten. Hiljalleen nautiskellen keinut edestakaisin muistaen, kuinka kauan sitten ostit riippukeinun Niemen Tehtaiden verkkokaupasta. Olet onnellinen, että päädyit juuri tähän, ekologiseen ja upeaan vaihtoehtoon. Ja miten vaivattomasti koko tilaus sujuikaan!

Näytetään kaikki 2 tulosta


Tee ympäristöystävällisempi valinta

Ostamalla rottingista tehdyn riippukeinun teet ympäristön kannalta paremman valinnan. Rottinkikalusteet nimittäin tehdään käsityönä, joten niiden valmistuksessa ei käytetä isoja, trooppisia alueita tuhoavia koneita. Rottinki valmistetaan myös erittäin nopeakasvuisista palmuista, joten se on uusiutuva luonnonvara. Palmut sitovat kasvaessaan myös hiiltä ilmakehästä ja vapauttavat happea, itseasiassa jopa 35% enemmän kuin tavalliset puut. Vaikka kyseessä on 100% luonnonmateriaali, se on myös oikein hoidettuna erittäin kestävää.

Ylös, ulos ja terassille

Rottingilla tuot sisustukseesi ripauksen luonnonkauneutta! Rottinki on tyylikäs materiaali, joka sopii hyvin niin sisälle, ulos kuin terassillekin. Se kestää käytössä pitkään, kunhan vain muistat ottaa huomioon seuraavat seikat:
  • Älä sijoita riippukeinuasi suoraan paahtavaan auringonpaisteeseen tai vesisateeseen.
  •  Sisätiloissa olisi hyvä välttää pattereiden tai takan välitöntä läheisyyttä, sillä liika kuumuus ei tee rottingille hyvää.
  • Älä pompi riippukeinussasi tai rojahda siihen voimalla. Luonnonmateriaalina rottinki joustaa hieman ja sen punokset voivat vaurioitua.
  • Tarkemmat hoito-ohjeet löydät vielä erikseen tuotetiedoista. Kun käytät kalusteitamme oikein, ne säilyvät kauniina pitkälle tulevaisuuteen.

Tee tämä ennen kuin tilaat

Hei, ennen kuin tilaat, muista vilkaista läpi myös valikoimamme muut rottinkikalusteet, kuten pöydät ja piensisustuselementit. Sieltä löydät sopivia tuotteita, joiden avulla lisäät toimivasti rottingista kumpuavaa maanläheistä tunnelmaa ja täydennät kalusteistasi syntyvän kokonaisuuden. Kun tilaat useamman tuotteen kerralla säästät ajan lisäksi myös rahaa, sillä kuljetusmaksu veloitetaan vain yhdestä tuotteesta. Saat kotisi uuteen uskoon, hyvään hintaan ja vain muutamalla klikkauksella.