fbpx

No products in the cart.

RUOKAPÖYDÄT JA TUOLIT SEKÄ KLASSIKKO- JA NATURE SLEEP -SARJAT -25% KOODILLA DESIGNJOULU25. 🤍

nuoli ikoni

Pöydät

Hei, etsitkö upeaa rottinkipöytää? Tulit oikeaan paikkaan, meiltä sen löytää. Rottinki on ajaton, aina muodissa oleva ja täysin luonnollinen materiaali, johon sijoittaminen on kaikin puolin fiksua. Rottinkipöytämme ovat tuotettu käsityönä ja nopeasti uusiutuvista luonnonvaroista, joten sellaisen ostamalla et vain sisusta kauniisti, vaan käytät myös rahojasi ekologisemmin. Samalla tuet myös suomalaista perheyritystämme.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Rottinkipöytä on loistovalinta!

Tässä sinulle kolme syytä, miksi meiltä ostettu rottinkipöytä on takuulla kestävä ja rahansa arvoinen hankinta: 1. Rottinki on ajaton, kaunis ja kestävä materiaali. Oikein hoidettuna saat siis itsellesi pöydän, jota voit käyttää lukuisten vuosien ajan. Meiltä löydät laadukkaat pöydät hyvine hoito-ohjeineen. 2. Rottinki on 100% luonnonmateriaali ja kaiken lisäksi vielä erittäin ekologinen vaihtoehto. Kestävyys ei siis rajoitu vain kalusteen käyttöön, vaan se näkyy jo rottinkipöydän tuotannossa. Rottinki tehdään käsityönä erittäin nopeakasvuisesta palmusta, joka kasvaessaan myös sitoo hiiltä ja vapauttaa happea. Sen keräämisessä ei myöskään juuri käytetä trooppista metsää tuhoavia koneita. 3. Voit luottaa siihen, että verkkokauppamme tuotteiden hinta-laatusuhde on kohdillaan. Suomalaisena perheyrityksenä luotettavuus on meille tärkeä arvo ja se näkyy niin toiminnassamme kuin tuotteissamme.

Sisusta ja luo tunnelmaa rottingilla

Rakastu rottinkiin! Rottinkipöytä tuo ihan omanlaisensa, yksilöllisen sävyn sisustukseen. Jos luonnollisen vaalea ei miellytä silmääsi, meidän valikoimastamme löydät myös mustaksi maalatut versiot. Vaikka väri muuttuu, pöydän upeat ominaisuudet säilyvät. Koska rottinkipöydät tehdään käsityönä, niissä on jokaisessa omat yksilölliset vivahteensa. Rottinkipöytä onkin ykkösvalinta tyylikästä maanläheisyyttä kaipaavalle.

Mihin rottinkipöytä sopii?

Rottinkipöytä sopii erityisen hyvin esimerkiksi katetulle terassille, tunnelmalliseen makuuhuoneeseen tai parvekkeelle. Jos haluat, että pöytäsi säilyy rinnallasi pitkään, muista, että se ei tykkää liian kylmistä, kuumista tai kosteista paikoista. Esimerkiksi paahtava aurinko, jatkuva vesisade tai kuuma takkatuli voi osoittautua kohtalokkaaksi suhteellenne. Kovat iskut voivat myös aiheuttaa vaurioita punokselle.

Ei pöytää ilman tuoleja

Nappaa ostoskoriisi pöydän lisäksi myös kauniit ja kestävät rottinkituolit. Näin kokonaisuus täydentyy upeasti, samalla kuljetuskustannuksella. Unelmiesi koti on vain muutaman klikkauksen päässä.